deltidsbemanning

Att ta hjälp på deltid är ett smart och effektivt sätt klara arbetstoppar och samtidigt sänka de fasta kostnaderna. Dessutom ger deltidspersonalen via oss dig möjlighet att täcka upp helgdagar och sommarbemanning när den ordinarie personalen har ledigt.

Varför deltidsbemanning?

Att anlita ett bemanningsföretag för deltidspersonal hjälper företaget att täcka upp för tillfälliga arbetstoppar eller kortare sjukfrånvaro. Det är också ett smart sätt att stärka upp den ordinarie personalstyrkan när du har ett mer långsiktigt behov. Några timmar, en dag eller flera dagar varje vecka. För det är såklart så, att alla personalbehov som ni upptäcker kanske inte är heltidstjänster. Och då kan inhyrning av deltidspersonal vara klokast. Både i pengar och i kompetens.

Upptäck framtida talanger tidigt 

Det kan vara klokt att se på deltidskonsulten på samma sätt som han eller hon ser på dig: Som en tänkbar framtida arbetspartner, under mer fasta förhållanden. Genom att hyra en Young Professional på deltid har möjlighet att möta unga och engagerade konsulter som kan visa sig rymma potentialen hos framtida nyckelmedarbetare. Många av våra kunder har börjat med att deltidshyra en student och sedan rekryterat över studenten efter examen. Ett både smidigt och ekonomiskt sätt att rekrytera.

Varför anlita Academic Work? 

Det finns flera goda skäl att anlita Academic Work när du som företag behöver hjälp med deltidsbemanning, men även heltidsbemanning och rekrytering. Sedan 1998 har vi hjälpt våra kunder att få rätt person på rätt plats, minska sina kostnader och bygga en bra bas av kompetens inför framtiden. Ett stort nätverk av Young Professionals, vår kompetensbaserade rekryteringsprocess och nöjdast kunder i branschen sedan 2010 är några skäl till varför vi kan hjälpa företag med deras personalutmaningar. Läs mer om varför Academic Work kan hjälp dig.  

Tipsa en vän