Föreläsningar

Svante Randlert är en av Sveriges mest anlitade konsulter och föreläsare när det kommer till att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Svante har samlat sina egna och Academic Works erfarenheter och föreläser om hur företag kan bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval?

Varför är Academic Work rätt partner?

Vi är experter och störst i Norden på kompetensförsörjning av den målgrupp som kommer bli avgörande att attrahera och rekrytera – young professionals. Enligt externa mätningar tar vi marknadsandelar för fjortonde kvartalet i rad och har enligt Svenskt Kvalitetsindex nöjdast kunder de senaste fem åren. Dessutom landade indexresultatet i engagement från vår medarbetarundersökning på 88 (av totalt 100), vilket är bland de högsta i Norden. Academic Work har gått från noll kronor till två miljarder i omsättning, och startat i sex länder på bara 17 år.

VARFÖR EN FÖRELÄSNING?

Allt börjar med att attrahera och utveckla rätt människor för att skapa engagemang hos era medarbetarna. Engagerade medarbetare är helt avgörande för att nå kvalité, effektivitet och bäst resultat. Då är det oroväckande att antalet företag med minskat engagemang nu överstiger andelen företag med ökat engagemang för första gången på ett decennium. I kombination med de demografiska förändringar och obalans mellan utbud och efterfrågan på rätt kompetens, gör att ni måste bli en attraktivare arbetsgivare. Föredraget ger er nya insikter i arbetet med att skapa en ännu attraktivare arbetsplats.

Ladda ner broschyren om Svantes föreläsningar 

Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval

Or go to the page in English about his lectures


Vem är Svante Randlert?

Svante Randlert är Business & People Advisor på Academic Work, Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Referenser

Svante har under åren hjälpt ett 100-tal företag och organisationer över hela landet. Han har därmed ett gediget CV med referenser från företag i de flesta branscher och affärsområden exempelvis bank, IT, industri och telekom såväl som bygg, revision, facklig- och statlig verksamhet mm. 

LYSSNA PÅ SVANTE I VÅR

Svante har redan fått möjlighet att gästa flera större ledarskapsevent i år, bland annat Offentlig chef. Under våren finns flera möjlighet att lyssna på hans föreläsning:

  • Chefsdagen i Norr, 29 mars
  • Handelskammarens ledarskapsdag i Mälardalen, 4 april
  • Leadership Day by Academic Work, 20 april
  • World Employer Branding Day i Budapest, 27-28 april
  • Stora ledarskapsdagen i Sverige, 8-9 maj
  • HR NU av Sveriges HR förening, 9 maj

Pressklipp

Och pressklippen här under är från några av hans föreläsningar men också från turnén med resultat från vår stora undersökning Young Professionals Attraction Index (YPAI)
Här är Sveriges tio attraktivaste arbetsgivare -Dagens Industri
Expertens tips: Så får du rätt personal till ditt företag - P4
Sex tips för att locka skånska akademiker till ditt företag - Sydsvenskan
En bra chef lockar när unga söker jobb – Göteborgs Posten
Bra relationer viktigast för unga akademiker - Barometern

Kontakt

svante.randlert@academicwork.se
0708-998834
LinkedIn: Svante Randlert
Twitter: @svanterandlert

Eller använd vårt kontaktformulär här på webben.

Tipsa en vän