Föreläsningar

Svante Randlert är en av Nordens och Europas mest anlitade konsulter och föreläsare när det kommer till att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Svante har samlat sina egna och Academic Works erfarenheter och föreläser om hur företag kan bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval? To see this page in English, click here.

Varför är Academic Work rätt partner?

Vi är experter och störst i Norden på kompetensförsörjning av den målgrupp som är och kommer att fortsätta vara avgörande att kunna attrahera och rekrytera – young professionals. Vi har tagit marknadsandelar tjugo kvartal i rad och har enligt Svenskt Kvalitetsindex nöjdast kunder sedan 2011. Dessutom uppmätte vi ett indexresultat i engagement på 88 (av totalt 100) i vår medarbetarundersökning, vilket är bland de högsta i Norden. 

VARFÖR EN FÖRELÄSNING?

Allt börjar med att attrahera och utveckla rätt människor för att skapa engagemang hos era medarbetarna. Engagerade medarbetare är helt avgörande för att nå kvalité, effektivitet och bäst resultat. Då är det oroväckande att antalet företag med minskat engagemang nu överstiger andelen företag med ökat engagemang för första gången på ett decennium. I kombination med de demografiska förändringar och obalans mellan utbud och efterfrågan på rätt kompetens, gör att ni måste bli en attraktivare arbetsgivare. Föredraget ger er nya insikter i arbetet med att skapa en ännu attraktivare arbetsplats.

Ladda ner mer information om föreläsningen


Vem är Svante Randlert?

Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet, Norden och Europa. Svante har under åren hjälpt ett 100-tal organisationer och har därmed ett gediget CV med referenser från företag i de flesta branscher och affärsområden. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. Han fick även bäst betyg under förra året av alla föreläsare på världens största Employer Branding event - World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, samt Future of work i Ljubljana.

 

referenser

Pressklippen nedan är från några av Svantes föreläsningar men också från turnén med vår stora undersökning Young Professionals Attraction Index (YPAI)

Här är Sveriges tio attraktivaste arbetsgivare - Dagens Industri
Expertens tips: Så får du rätt personal till ditt företag - P4
Sex tips för att locka skånska akademiker till ditt företag - Sydsvenskan
En bra chef lockar när unga söker jobb - Göteborgs Posten
Bra relationer viktigast för unga akademiker - Barometern

Kontakt

Är du intresserad av att boka en föreläsning, hör av dig till oss genom vårt kontaktformulär på webben eller ring oss på 020-37 38 40

Tipsa en vän