Föreläsningar

Svante Randlert är en av Sveriges mest anlitade konsulter och föreläsare när det kommer till att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Svante har samlat sina egna och Academic Works erfarenheter och föreläser om hur företag kan bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval?
 
 

Ladda ner en PDF och läs mer om vår föreläsning om att Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval.

Varför är Academic Work rätt partner?

Vi är experter och störst i Norden på kompetensförsörjning av den målgrupp som kommer bli avgörande att attrahera och rekrytera – young professionals. Enligt externa mätningar tar vi marknadsandelar för fjortonde kvartalet i rad och har enligt Svenskt Kvalitetsindex nöjdast kunder de senaste fem åren. Dessutom landade indexresultatet i engagement från vår medarbetarundersökning på 88 (av totalt 100), vilket är bland de högsta i Norden. Academic Work har gått från noll kronor till två miljarder i omsättning, och startat i sex länder på bara 17 år.

Vem är Svante Randlert?

Svante Randlert är Business & People Advisor på Academic Work, Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Föreläsningar runt om i Sverige

Svante har under åren besökt fler än 100 företag och organisationer över hela landet. ABB, Apoteket, Calvin Klein, Ericsson, E.on, Klarna, Lantmännen, Sveriges Kommuner & Landsting med flera.
Och pressklippen här under är från några av hans föreläsningar men också från turnén med resultat från vår stora undersökning Young Professionals Attraction Index (YPAI)

Här är Sveriges tio attraktivaste arbetsgivare -Dagens Industri
Expertens tips: Så får du rätt personal till ditt företag - P4
Sex tips för att locka skånska akademiker till ditt företag - Sydsvenskan

En bra chef lockar när unga söker jobb – Göteborgs Posten
Bra relationer viktigast för unga akademiker - Barometern
Så lockar du rätt personal – Nya Wermlands Tidningen

 

Kontakt

svante.randlert@academicwork.se
0708-998834
LinkedIn: Svante Randlert
Twitter: @svanterandlert

Eller använd vårt kontaktformulär här på webben.

Tipsa en vän