Föreläsningar

Svante Randlert är en av Nordens och Europas mest anlitade konsulter och föreläsare när det kommer till att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Svante har samlat sina egna och Academic Works erfarenheter och föreläser om hur företag kan bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval? To see this page in English, click here.

Varför är Academic Work rätt partner?

Vi är experter och störst i Norden på kompetensförsörjning av den målgrupp som kommer bli avgörande att attrahera och rekrytera – young professionals. Enligt externa mätningar tar vi marknadsandelar för över tjugonde kvartalet i rad och har enligt Svenskt Kvalitetsindex nöjdast kunder de senaste sju åren. Dessutom landade indexresultatet i engagement från vår medarbetarundersökning på 88 (av totalt 100), vilket är bland de högsta i Norden. Academic Work har gått från noll kronor till 2,5 miljarder i omsättning, och startat i sex länder på bara 19 år. 

VARFÖR EN FÖRELÄSNING?

Allt börjar med att attrahera och utveckla rätt människor för att skapa engagemang hos era medarbetarna. Engagerade medarbetare är helt avgörande för att nå kvalité, effektivitet och bäst resultat. Då är det oroväckande att antalet företag med minskat engagemang nu överstiger andelen företag med ökat engagemang för första gången på ett decennium. I kombination med de demografiska förändringar och obalans mellan utbud och efterfrågan på rätt kompetens, gör att ni måste bli en attraktivare arbetsgivare. Föredraget ger er nya insikter i arbetet med att skapa en ännu attraktivare arbetsplats.

Ladda ner broschyren om Svantes föreläsningar här


Vem är Svante Randlert?

Svante Randlert är Business & People Advisor på Academic Work. Svante arbetar dagligen med att hjälpa Sveriges största arbetsgivare och föreläser kontinuerligt för organisationer runt om i landet, Norden och Europa. Svante har under åren hjälpt ett 100-tal organisationer och har därmed ett gediget CV med referenser från företag i de flesta branscher och affärsområden. Han är en av enbart fyra föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. Han fick även bäst betyg under förra året av alla föreläsare på världens största Employer Branding event - World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, samt Future of work i Ljubljana.

LYSSNA PÅ SVANTE I VÅR

Svante gör mest företagsspecifika föreläsningar. Han har dock fått möjligheten att gästa flera större ledarskapsevent i vår där ni kan se honom:

30 stycken heldagsföredrag åt Chefsnätverket Close
17 feb: Entrepreneur Skiweek 2018, Åre
8 mars: Rekryteringsdagarna, Oslo, Norge
22 mars: Powered by People, Stockholm
5 april: Moderator på Leadership Day, Malmö
12 april: Moderator på Leadership Day, Göteborg
17 april: Moderator på Leadership Day, Stockholm
25 april: World Employer Branding Day, Prag
3 maj: Sveriges HR-Förening Norr, Umeå
8 maj:  Sveriges HR-Förening Mitt, Jönköping
16 maj: Sveriges HR-Förening Väst, Göteborg
18 maj: Sveriges HR-Förening Öst, Stockholm
22 maj: Sveriges HR-Förening Syd, Stockholm

Pressklipp

Pressklippen nedan är från några av Svantes föreläsningar men också från turnén med vår stora undersökning Young Professionals Attraction Index (YPAI)

Här är Sveriges tio attraktivaste arbetsgivare - Dagens Industri
Expertens tips: Så får du rätt personal till ditt företag - P4
Sex tips för att locka skånska akademiker till ditt företag - Sydsvenskan
En bra chef lockar när unga söker jobb - Göteborgs Posten
Bra relationer viktigast för unga akademiker - Barometern

Kontakt

Svante Randlert
0708-998834
Svante Randlerts LinkedIn
Svante Randlerts Twitter

Eller använd vårt kontaktformulär här på webben.

Tipsa en vän