Företag att jobba hos

Genom Academic Work kommer du i kontakt med en mängd olika företag i hela landet, på alla nivåer, från assistenter till specialister och chefer. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror mycket på young professionals.

Olika typer av företag

Våra kundföretag är alltifrån ledande teknik- och telekomföretag, välrenommerade banker, internationella företag av olika slag men också mindre, innovativa företag. Vi samarbetar med privata företag men också med olika typer av offentliga verksamheter och kommuner. Nya kundföretag är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta växa och erbjuda fler young professionals jobb, så därför jobbar vi hårt för att hela tiden öka antalet företag vi samarbetar med.

Specialist, generalist, chef eller assistent

Förutom att vi samarbetar med olika typer av företag i de flesta branscher, så har vi lediga jobb på flera nivåer; specialister, generalister, chefer och assistentroller. Några av våra jobb kräver ingen arbetslivserfarenhet medan andra roller har specifika krav på visst antal år av tidigare erfarenhet eller kompetens. 

arbetsgivarprofiler

Några företag som vi samarbetar med har valt att visa upp sig lite extra här hos oss. Via deras arbetsgivarprofiler vill de förmedla en känsla och uppfattning om hur det är att arbeta hos just dem. Skaffa dig en första inblick och en känsla av företagens värderingar, kultur och vad de har att erbjuda sina medarbetare. Nedan ser du vilka företag som har en egen profil, hitta det företag du vill läsa mer om och klicka dig in på deras sida. 

Arbetsgivarprofiler

Tipsa en vän