Bemanning administration

Söker du en administratör till ditt kontor? Vi på Academic Work har arbetat med bemanning i många år och blivit experter på bemanning inom administration. Vi skapar skräddarsydda lösningar för ditt företag och arbetar sida vid sida med dig genom hela rekryteringsprocessen. Vi hjälper dig oavsett om ditt personalbehov är kort- eller långsiktigt.

Bemanning för administration? – Kontakta oss!

Varför välja ett bemanningsföretag för administration?

Det kan vara svårt att förutse hur lång tid ett projekt kommer att ta eller hur mycket personal som behövs på ditt företag vid en viss tidpunkt. Bemanning på hel- eller deltid kan vara lösningen på ett skiftande kompetensbehov vid exempelvis arbetstoppar eller organisationsförändringar, vi ser till att rätt person finns på rätt plats - när du behöver det. Med bemanning för administration försäkrar du dig om att täcka alla behov på ditt kontor, lätt och flexibelt.

Väljer du oss på Academic Work som bemanningspartner får du hjälp av våra kunniga rekryterare. De tar hand om hela rekryteringsprocessen och är experter inom sitt respektive kompetensområde. Om dina behov förändras och du behöver mer långsiktig hjälp på kontoret med administration kan du rekrytera personen som du tidigare hyrt in som konsult.

Du vet väl om att vi nu har öppet dygnet runt för dig med brådskande personalbehov? Med hjälp av jobbappen AW Instajobs kan du anlita extrapersonal oavsett när på dygnet ditt behov uppstår.

Läs mer om AW Instajobs

Tre anledningar att välja Academic Work:

  • Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av sin karriär. En målgrupp som är oerhört viktig i många branscher.
  • Vi har förmedlat jobb inom administration i många år, något som gett oss värdefull kunskap om hur man bäst sköter rekryteringsprocesser.
  • Våra kunder är viktiga för oss. Vi arbetar ständigt för att möta dina behov och ge dig bästa möjliga resultat. Sedan 2011 har vi haft branschens nöjdaste kunder, något vi är väldigt stolta över!

Bemanning för olika tjänster inom administration

Vi förstår vikten av att ha rätt medarbetare på rätt plats. Administrativa tjänster är särskilt viktiga för att ditt företag ska fungera som det ska. Företag med kompetent personal har bäst förutsättningar att lyckas, och det är där vi hjälper din verksamhet.

Vi hjälper även till med bemanning för kundtjänst och bemanning till kontor.
Några tjänster vi gärna hjälper ditt företag bemanna:

  • Administratörer
  • Kundtjänst
  • Affärssupport
  • Samordnare och projektledare inom administration.
Tipsa en vän!