Bemanning ekonomi - Vi hjälper dig!

Letar du efter en ny medarbetare inom ekonomi? Med vår anpassningsbara rekryteringsprocess hittar du just den person du söker, flexibelt och skräddarsytt efter dina behov.

Kontakta oss för ekonomibemanning!

Flexibla lösningar för många olika yrken – Bemanning ekonomi

Vi på Academic Work har 20-års erfarenhet som bemanningsföretag och av att hjälpa företag att hitta personal till ekonomiyrken. Vi hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och är experter på att attrahera young professionals till olika tjänster inom ekonomi, inom såväl redovisning, bokföring, bank, försäkring och finans. Dessutom tar vi det fulla administrativa ansvaret för din nya medarbetare under hela uppdragsperioden.

Läs mer om bemanning inom juridik och bemanning inom inköp!

Har du ett mer långsiktigt personalbehov är det möjligt att när som helst under uppdraget rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi hjälper dig även med rekrytering inom ekonomi.

Hjälp med bemanning inom ekonomi – när behövs det?

Ta hjälp med ekonomibemanning av ett bemanningsföretag med kunskaper inom finans när ditt personalbehov uppstår oväntat. Saknar du plötsligt någon som sköter bokföring, lön eller utgifter hjälper vi på Academic Work ditt företag att hitta en effektiv lösning efter dina behov. Då många arbetsuppgifter inom ekonomi kan vara säsongsbundna, som exempelvis bokslut så föredrar många företag vi jobbar med att ha oss som bemanningsföretag för ekonomi under perioder arbetstoppar tenderar att uppstå. Vi hjälper dig välkomna en ny medarbetare till ditt företag, när du behöver det.

Roller inom ekonomi vi hjälper dig tillsätta

Vi anpassar alltid vår bemanningslösning efter dina specifika behov och hittar rätt person för varje enskild tjänst.

Några tjänster vi tidigare hjälpt kunder hitta personal till inom ekonomi:

  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Bokförare
  • Leverantörsreskontraspecialist
  • Revisor
  • Finansanalytiker
Tipsa en vän!