Bemanning hotell, restaurang och turism

När ditt mål är att erbjuda förstklassig service är det avgörande att ha rätt personal på plats. Vi på Academic Work förstår hur viktigt det är för ditt företag att ha personal som utvecklar företaget framåt. Vi har arbetat med bemanning i många år, och har under åren skaffat oss viktig kunskap och erfarenhet om både bemannings- och rekryteringstjänster. Kontakta oss så tar vi fram en lösning efter dina specifika behov.

Vi hjälper dig med bemanning!

Bemanningsföretag inom hotell, restaurang och turism

De här branscherna är kanske mer beroende av fantastiska medarbetare än andra för att kunna ge kunder en utmärkt upplevelse. Det knepiga med servicebranschen är att hur bra din produkt än är, så måste den också levereras på bästa möjliga sätt för att ditt företag ska lyckas. Företag i dessa branscher behöver alltid ha rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Bemanning är en flexibel och kostnadseffektiv lösning som gör att du alltid kan ha rätt mängd personal med exakt den kompetensen ni behöver. Du kanske har ett tillfälligt vikariat att täcka eller något evenemang som orsakar högre arbetsbörda än vanligt? Då är bemanning lösningen. Vi hjälper dig även med rekrytering inom hotell, restaurang och turism.

Vi är experter på young professionals

Vare sig du är ute efter hjälp med planering, upplägg eller utförande anser vi att young professionals är rätt val. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer och de är en målgrupp vi känner bättre än någon annan i branschen. Young professionals är en viktig målgrupp också inom hotell, restaurang och turism då dem är ambitiösa och nyfikna, och hjälper företag som ditt att fortsätta utvecklas.

Varje år utför vi undersökningen YPAI – Young Professional Attraction Index som ger oss och andra företag mer insikt i vad young professionals värdesätter hos en arbetsgivare. Ta del av resultatet av undersökningen YPAI.

Bemanningsverktyget för snabba uppdrag

Instajobs är ett digitalt verktyg för dig som söker extrapersonal, oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Här kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobil- eller webbverktyget. Du ser vilka instajobbare som sökt ditt uppdrag, därefter väljer du själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Instajobbarna, studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. Läs mer hos Instajobs.

Skapa ett konto & publicera ett jobb

Hyr först, rekrytera sen inom hotell, restaurang och turism

Om du vänder dig till ett bemanningsföretag inom hotell, restaurang och turism har du många olika alternativ. Vi hoppas självklart att du ska bli så nöjd med vår bemanning att du vill behålla din nya medarbetare. Om du märker att personalbehovet är mer långsiktigt kan du när som helst under anställningsperioden rekrytera över personen direkt till företaget och ta fullt arbetsgivaransvar. Läs mer om vad vi kallar hyr först, rekrytera sen.
Vi hjälper till med bemanning inom många branschområden. Läs mer om bemanning inom försäljning eller bemanning inom kundtjänst.

Tipsa en vän!