Bemanning HR

Ett företags HR-avdelning är viktig för verksamheten på många sätt. Den spelar stor roll för företagets utveckling, med ansvarsområden som rekrytering, kompetensutveckling och anställdas välbefinnande. Academic Work hjälper dig att hitta nya medarbetare inom HR. Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag med många års erfarenhet som tar fram en lösning efter dina specifika behov.

Kontakta oss för bemanning inom HR!

Varför använda bemanning till HR?

När ditt företag behöver hitta en medarbetare till en tjänst på grund av exempelvis vikariebehov eller arbetstoppar så är bemanning en flexibel och smidig lösning. Vi vet att personalbehov kan variera med tiden, och då är det bra att kunna använda ett bemanningsföretag för att hitta den kompetens du behöver precis när du behöver den. Academic Work tar hand om hela rekryteringsprocessen och även allt det administrativa under anställningsperioden- så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Om du upptäcker att du har ett mer långsiktigt personalbehov på företaget och är nöjd med konsulten, så kan du när som helst rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar.

Några tjänster inom HR vi hjälpt företag med tidigare:

  • Rekryteringskonsult/ assistent
  • HR-admninistratör
  • HR-specialist
  • Talangscout
  • HR-personal
  • HR-koordinator

Vi hjälper dig gärna även med bemanning till kontor och bemanning inom administration.

Olika tjänster inom HR vi bemannar till

Academic Work har arbetat i bemanningsbranschen i många år, och har hjälpt många företag med många olika tjänster genom åren. Vi är stolta att kunna säga att vi sedan 2011 har haft nöjdast kunder i branschen! Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina olika kompetensområden så att de på bästa sätt kan hjälpa dig hitta rätt person, till rätt plats.

Varför Academic Work som bemanningsföretag inom HR?

Vi vill hjälpa young professionals att växa och företag att utvecklas. Sedan vi startade vår verksamhet har vi haft young professionals som målgrupp. Vi är övertygade om att deras ambition och nyfikenhet är något som är en tillgång på många företag. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, och de har med sig den nyaste kunskapen och ett driv som många företag drar stor nytta av. Vi har ett stort nätverk av young professionals där vi marknadsför varje enskilt uppdrag, så att du ska hitta rätt kompetens till ditt företag. Vi hjälper även till med rekrytering inom HR.

Tipsa en vän!