Bemanning industri

Söker du ett bemanningsföretag för tjänster inom industri? Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper dig ta fram en lösning utifrån dina specifika behov. Våra duktiga rekryteringskonsulter och vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess är våra garantier för lyckad rekrytering och nöjda konsulter.

Bemanning inom industri? - Kontakta oss!

Bemanning till olika tjänster inom industri

Under våra många år i bemannings- och rekryteringsbranschen har vi skaffat oss viktig erfarenhet vad gäller bemanning och industri är ett kompetensområde som är vanligt att vi bemannar tjänster inom. Några tjänster vi tidigare hjälpt företag med:

  • Tillverkning
  • Teknologi
  • Supply chain
  • Konstruktion
  • Verkstad

Vi hjälper även till med bemanning inom tillverkning och bemanning inom teknik.

Varför välja Academic Work till tjänster inom industri?

Det är viktigt att du väljer ett bemanningsföretag som du kan lita på. Vi arbetar hårt och har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011. En av nycklarna till vår framgång är vår starka relation till målgruppen young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, och de har varit vår huvudmålgrupp sedan start. Inom industri innebär det att vi har kontakt med studenter inom teknik från början av deras studietid. Young professionals är en målgrupp med den nyaste kunskapen på marknaden och ett driv som gör dem till en viktig investering för framtiden.

Industri – Bemanning eller rekrytering?

Är ditt personalbehov lång- eller kortsiktigt? Du kanske är osäker på hur behovet ser ut och behöver en mer flexibel lösning? Det är ditt behov som avgör om bemanning eller rekrytering är rätt alternativ för dig. Rekrytering är perfekt om du vet att du har ett långsiktigt personalbehov och behöver hjälp med rekryteringsprocessen. Du kanske helt enkelt varken har tid eller resurser för att genomföra en lyckad rekryteringsprocess. Läs mer om rekrytering inom industri.

Om du har ett kortsiktigt personalbehov och behöver en flexibel lösning vid exempelvis arbetstoppar eller vikariat ska du välja bemanning. Du hyr in konsulten efter behov och betalar enbart för de faktiska arbetstimmarna.

Med bemanning inom industri sköter vi på Academic Work allt det administrativa
så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Tipsa en vän!