Bemanning IT – Experter på IT-bemanning

Behöver ditt företag personal inom exempelvis programmering, utveckling, data, IT-projektledning, IT-support, javautveckling, drift eller testning? Dessa är bara några av de roller vi på Academic Work tillsatt genom åren via våra kompetenta IT-konsulter. Vi vet att det inte är lätt att hitta IT-personal, särskilt som arbetsmarknaden ser ut idag. Då kan en samarbetspartner, som på ett flexibelt och riskfritt sätt hjälper ditt företag med kompetens och personal, vara lösningen. Vi på Academic Work erbjuder bemanning för både längre tillsättningar och kortare tjänster eller vikariat.

Kontakta oss om bemanning IT

Vill du veta mer om bemanning till olika tjänster inom IT?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!

Varför ska du samarbeta med ett bemanningsföretag inom IT?

Det finns flera anledningar att välja ett bemanningsföretag, särskilt inom IT-branschen. IT-bemanning på heltid eller deltid passar bra de tillfällen det är svårt att uppskatta hur mycket personal som behövs eller hur lång tid ett projekt kommer att ta. Företagets tillväxt och era möjligheter att anställa hänger naturligtvis samman med era framtida projekt och/eller beställningar från kunder.

Hyr först, rekrytera sen

Kanske är du osäker på hur länge du behöver utökade resurser eller om du kan hitta rätt person för jobbet. Då kan du lösa ditt behov med bemanning. I slutet av bemanningsperioden, eller till och med under den, kan du som arbetsgivare alltid göra om anställningsformen om behovet fortsatt finns. Bemanning är därför ett utmärkt sätt att säkerställa att arbetsuppgifterna funkar med medarbetaren och att hen passar in i rollen och i företagskulturen. Vi kallar det för ”Hyr först, rekrytera sen”. Våra rekryterare finns till hands när du behöver råd och vägledning här. Vi hjälper dig väga alternativ och effekter av olika rekryteringsmodeller.

Några IT-tjänster vi hjälper dig hitta personal till

Därför ska du välja Academic Work som IT-bemanningsföretag

Om du väljer Academic Work som IT-bemanningsföretag kan du känna dig trygg i att du alltid har en grupp IT-specialiserade rekryteringskonsulter och konsultchefer till hands genom hela processen. Vi arbetar aktivt tillsammans med högskolor och studentkårer för att synas och framförallt upprätthålla vår relation med nyexaminerade IT-studenter och akademiker. Vi har även en stor databas av young professionals som får höra om våra lediga tjänster via alla våra digitala kanaler.

Lös din kompetensbrist inom IT på 12 veckor

Dessutom erbjuder vi på Academic Work tillsammans med vårt systerbolag AW Academy en lösning för att fylla kunskapsklyftan och lösa kompetensbristen inom IT- och datatjänster. Det sker i form av vårt unika bemannings- och utbildningskoncept AW Academy.

Letar du efter en nyutbildad, entusiastisk och motiverad utvecklare på ingångsnivå? Läs mer om AW Academy

Behöver du hjälp med bemanning?

Osäker på hur ditt behov ser ut, vilken roll ni söker eller om det gränsar mer till bemanning teknik? Oavsett vad, kontakta oss via formuläret nedan så skapar vi en skräddarsydd lösning enligt era behov.

Tipsa en vän!