Bemanning inom IT

Behöver ditt företag personal inom exempelvis programmering, utveckling, data, IT-projektledning, IT-support, javautveckling, drift eller testning? Dessa är bara några av de roller vi på Academic Work har tillsatt genom åren. Vi vet att det inte är lätt att hitta IT-personal, särskilt som arbetsmarknaden ser ut idag. Då kan en samarbetspartner, som på ett flexibelt och riskfritt sätt hjälper ditt företag med kompetens och personal, vara lösningen. Vi på Academic Work erbjuder bemanning för både längre tillsättningar och kortare tjänster eller vikariat.

Kontakta oss om bemanning inom IT

Varför ska du samarbeta med ett bemanningsföretag inom IT?

Det finns flera anledningar att välja ett bemanningsföretag, särskilt inom IT-branschen. IT-bemanning på heltid eller deltid passar bra när det är svårt att uppskatta hur mycket personal som behövs eller hur lång tid ett projekt kommer att ta. Företagets tillväxt och era möjligheter att anställa hänger naturligtvis samman med era framtida projekt och/eller beställningar från kunder.

Har ni ett mer långsiktigt personalbehov? Vi hjälper även till med rekrytering inom IT!

Vi är experter på IT-bemanning

Om du väljer Academic Work som IT-bemanningsföretag kan du känna dig trygg i att du alltid har en grupp IT-specialiserade rekryteringskonsulter och konsultchefer till hands genom hela processen. Vi arbetar aktivt för att synas och upprätthålla vår relation med nyexaminerade IT-studenter och akademiker. Vi har även en stor databas av young professionals som får höra om våra lediga tjänster via alla våra digitala kanaler.

Några IT-tjänster vi hjälper dig hitta personal till:

Vill du veta mer om bemanning till olika tjänster inom IT?

Välj ett yrke i listan nedan för att läsa mer om hur vi hjälper dig!

Hyr först, rekrytera sen

Är du osäker på hur länge du behöver utökade resurser eller om du kan hitta rätt person för jobbet? Då kan du lösa ditt behov med bemanning. I slutet av bemanningsperioden, eller till och med under den, kan du som arbetsgivare välja att rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar. Vi kallar det Hyr först, rekrytera sen. Bemanning är alltså ett utmärkt sätt att säkerställa att ni trivs med varandra och att hen passar in i rollen och företagskulturen. Våra rekryterare finns till hands när du behöver råd och vägledning, och vi hjälper dig förstå olika rekryteringsmodeller.

Läs mer

Lös din kompetensbrist inom IT på 12 veckor

Tillsammans med vårt systerbolag AW Academy erbjuder vi intensivutbildningar för att fylla kunskapsgapet och lösa kompetensbristen inom IT. Utbildningarna baseras på utbildningsformen Accelerated Learningen och syftar till att förbereda och utbilda människor med rätt förmågor och ambition för en ny karriär.

Letar du efter en nyutbildad, entusiastisk och motiverad utvecklare på ingångsnivå? Läs mer om AW Academy.

Ta reda på mer
Tipsa en vän!