Bemanning kommunikation – Vi hjälper dig!

Vare sig det gäller information, PR, media eller journalistik hjälper Academic Work dig med bemanning inom kommunikation. Vi har ett stort digitalt nätverk av young professionals - studenter och akademiker i början av sina karriärer och rekryteringskonsulter som är experter inom sina respektive kompetensområden. Kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning efter ditt personalbehov.

Bemanning inom kommunikation? – Vi hjälper dig!

Söker du medarbetare inom kommunikation?

Bra personal skapar bra företag, men fantastisk personal skapar fantastiska företag!

Academic Work har lång erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och är experter på målgruppen young professionals. Young professionals utgör en viktig investering för framtiden och är en stor tillgång på många företag. Det är inte alltid lätt att hitta rätt medarbetare på den allt mer konkurrensutsatta arbetsmarknaden men genom att vi sedan start byggt upp en stark relation till målgruppen har vi idag ett stort digitalt nätverk av kandidater. Vi garanterar därför att ditt företag får rätt person på rätt plats.

Varför välja ett bemanningsföretag för tjänster inom kommunikation?

Bemanningsföretag är effektiva på många sätt. De gör det lätt för dig som företagsledare att kontrollera kostnader och ha tillgång till resurser när du behöver dem. Med bemanning kan du välja att hyra in personal på hel- eller deltid. Deltidsanställning är det mest flexibla alternativet för effektiv bemanning. Vid exempelvis arbetstoppar eller vikariebehov är det perfekt att ha extra deltidsmedarbetare. Heltidsbemanning är bättre om du vet att du har en period då du behöver mer personal. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen och fullt administrativt ansvar under anställningsperioden, så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Vilken tjänst vill du fylla med bemanning inom kommunikation?

Vi skapar alltid en unik kravprofil baserad på ditt behov och har en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Här är några exempel på tjänster vi gärna hjälper dig med:

  • Kommunikatör
  • Projektledare inom media
  • Marknadsföring och sociala medier
  • Copywriting
  • Kommunikationsspecialist
  • Content manager

Vi hjälper även till med rekrytering inom kommunikation för dig med ett långsiktigt personalbehov. Läs även mer om hur vi hjälper dig med bemanning inom marknadsföring och bemanning inom media.

Tipsa en vän!