Bemanning kontor - Kontorsmedarbetare

Söker du efter en ny medarbetare inom kontor och administration? Vi på Academic Work har många års erfarenhet inom bemanning och hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetenområden och skapar skräddarsydda lösningar efter dina behov.

Bemanning inom kontor? - Vi hjälper dig!

Varierar kompetensbehovet på ditt kontor?

Ibland är det svårt att förutse hur mycket arbete som behöver skötas på ett kontor, men bemanning är lösningen på ett skiftande kompetensbehov. Det kan gälla föräldraledighet, en organisationsförändring, arbetstoppar eller vikariebehov. Bemanning på heltid- eller deltid till ditt kontor är en flexibel lösning som ser till att ditt företag har rätt person på rätt plats - när du behöver det.

Vi på Academic Work hjälper dig! Vi är ett bemanningsföretag som guidar dig genom hela rekryteringsprocessen och tar fram en lösning anpassad efter dina behov.

Några tjänster vi gärna hjälper ditt företag med:

Om det visar sig att du har ett mer långsiktigt personalbehov kan du alltid rekrytera personen du innan hyrt in som konsult.
Vi hjälper även till med rekrytering till kontor.

Varför välja ett bemanningsföretag för kontorstjänster?

Det finns många fördelar med att använda sig av ett bemanningsföretag till kontorstjänster. Du skapar en kravprofil tillsammans med en av våra rekryteringskonsulter och sedan sköter vi på Academic Work rekryteringsprocessen. En konsultchef på Academic Work blir din nya medarbetares närmsta chef. Du får med andra ord hjälp under anställningsperioden med administrativa uppgifter som exempelvis lönehantering och tidrapportering. Det innebär att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet, och det är dessutom ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att tillgodose kompetensbehovet på.

Vi hjälper även företag med bemanning inom kundtjänst och bemanning inom administration!

Välj Academic Work för din kontorsbemanning

Academic Work har sedan starten fokuserat på young professionals- studenter och akademiker början av sina karriärer. Med färsk kunskap, driv och nyfikenhet är young professionals en stor tillgång på många företag. Det är en eftertraktad målgrupp på marknaden, och de väljer sina arbetsplatser med omsorg. Resultaten från vår undersökning YPAI (Young Professional Attraction Index) riktar sig till företag som vill bygga en starkare relation till målgruppen och lära sig mer om vad studenter och akademiker i början av karriären värderar hos en framtida arbetsgivare. Vi har kunskap om målgruppen - något ditt företag kan dra nytta av när du samarbetar med oss.

Tipsa en vän!