Bemanning för kundtjänst - Kundservicemedarbetare

Kundtjänstbranschen är känd för att vara arbetsintensiv. Med mycket personal följer också högre personalomsättning, fler sjukdagar samt VAB och annan familjerelaterad ledighet. Att söka vikarier för att hantera semestertider och arbetstoppar, som jul och stora försäljningsdagar, kräver tid och engagemang. Spara både tid och HR-resurser genom att ta hjälp med din bemanning av oss på Academic Work!

Bemanning för kundtjänst – Kontakta oss!

När är det klokt att använda ett bemanningsföretag för kundtjänst?

Vi hjälper dig hitta rätt kundservicepersonal i perioder när personalbehovet är tillfälligt – men högt. Hyr du in kompetens via Academic Work tar vi arbetsgivaransvaret. Alla eventuella kostnader för sjukledighet, semester eller liknande är redan inräknat i timpriset, du betalar bara för timmarna konsulten arbetar.

Vi hjälper även företag med bemanning inom administration och bemanning inom kontor!

Hyr först, rekrytera sen!

Om vikariebehovet visar sig vara mer långsiktigt än du beräknade från början, kan du rekrytera över medarbetaren när som helst under bemanningsperioden. Vet du redan nu att du har ett långsiktigt personalbehov och behöver hjälp med rekrytering för kundtjänst?

Rekrytering Kundtjänst

Söker du medarbetare till personlig kundtjänst, callcenter eller chatt?

Idag finns många företag tillgängliga för sina kunder i olika medier, både digitalt, via telefon och i det personliga mötet. Kundernas förväntningar på servicekvaliteten är höga och för att leva upp till deras förväntningar är det viktigt att även tillfälligt anställda, konsulter och deltidspersonal är engagerade och känner till företagets alla processer. Detta för att de ska kunna leverera bästa möjliga service. Vare sig det gäller bemanning eller rekrytering följer vi en gedigen rekryteringsprocess som säkerställer att rätt person får rätt tjänst. På så vis kan du vara säker på att hitta en person som passar på ditt företag.

Positioner inom kundservice vi tidigare hjälpt kunder bemanna:

  • Receptionist / receptionistchef
  • Kundtjänstagent
  • Chattagent
  • Kundtjänstchef
  • Kundservicespecialist
  • Callcenterpersonal

Extrapersonal på 31 sekunder

AW Instajobs är ett digitalt verktyg för dig som söker extrapersonal, oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Här kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobil- eller webbverktyget. Du ser vilka instajobbare som sökt ditt uppdrag, därefter väljer du själv vem du tycker passar bäst för uppdraget. Instajobbarna, studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt.

Logga in & publicera ett jobb
Tipsa en vän!