Bemanning inom logistik

Behöver du hjälp med bemanning inom spedition, transport, distribution, supply chain eller lager? Academic Work har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering till tjänster inom logistik och är stolta över vi har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011!

Kontakta oss för bemanning inom logistik!

Bemanningsföretag för tjänster inom logistik

Bemanning innebär att du hyr personal med rätt kompetens. Behovet av personal till tjänster inom logistik kan variera och rätt tillfälle att ta hjälp av ett bemanningsföretag kan vara vid exempelvis arbetstoppar, anställningsstopp eller organisationsförändringar. Bemanning är ett flexibelt och effektivt sätt att kontrollera kostnaderna inom företaget och tidsbesparande då vi tar det administrativa ansvaret för konsulten. Våra erfarna rekryterare hjälper dig med hela rekryteringsprocessen och ser till att du får rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle, så du kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Bemanning till olika tjänster inom logistik

Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering, med kunskap om vilken kompetens som krävs på olika marknader. Utöver logisitk hjälper vi gärna även till med bemanning inom lager och bemanning inom inköp. För dig med ett långsiktigt personalbehov hjälper vi till med rekrytering inom logistik.
Några tjänster inom logistik vi gärna hjälper dig med:

  • Logistiksamordnare
  • Produktionsplanerare
  • Speditör
  • Transportplanerare
  • Servicekoordinator
  • Leverantörssamordnare

Young professionals

Ambition, ny kunskap och nyfikenhet är bara några saker som young professionals bidrar med på marknaden. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, en målgrupp vi är experter på. De är en viktig framtidsinvestering och kommer att vara en stor tillgång för många företag. Vi har därför skapat undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) tillsammans med Kantar Sifo för att kartlägga vad young professionals värdesätter när de väljer arbetsgivare. Företag kan ta del av resultatet från undersökningen för att lära sig och utveckla sin verksamhet för att locka till sig dem bästa kandidaterna.

Tipsa en vän!