Bemanning Marknadsföring – Vi hjälper dig

Söker du nya medarbetare inom marknadsföring, kommunikation eller PR? Låt oss hjälpa dig, vi har 20 års erfarenhet av bemanning. Dagens arbetsmarknad kräver ökad kompetens och personal, speciellt inom den växande marknadsföringsbranschen. Med vår breda kunskap om bemanning inom både marknadsföring och kommunikation är vi experter på att ta fram flexibla lösningar skräddarsydda efter dina behov. Vi på Academic Work erbjuder bemanning för både längre tillsättningar och kortare tjänster eller vikariat.

Bemanning marknadsföring? Kontakta oss!

Personalbehovet på dagens arbetsmarknad skiftar snabbare än någonsin och marknadsföringsbranschen är inget undantag. Även behovet av ny kompetens och kunskap inom många företag ökar i samband med detta. Lös företagets behov med bemanning.

Experter på bemanning inom marknad

Marknadsföringsbranschen är under ständig förändring och utvecklingen leder till att efterfrågan på skickliga marknadsföringsexperter och kommunikationsspecialister är högre än någonsin. Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet av att hitta och attrahera kompetens inom marknad och kommunikation. Vi samarbetar aktivt med universitet och högskolor för att komma i kontakt med young professionals med den senaste kunskapen inom branschen.

Marknadsföring – förändrade kompetensbehov

Den pågående digitaliseringen har förändrat behovet av kompetens inom marknadsföringsbranschen. Vi på Academic Work hjälper dig att hitta rätt kompetens! Vi har erfarenhet av bemanning av såväl kreativa marknadsförings- och informationsroller som tjänster inom digital marknadsföring och analys. Vår målgrupp är young professionals, studenter och akademiker i början av karrären - så om du är i behov av en ny medarbetare som kan arbeta deltid vid sidan av studierna eller en nyexaminerad student är vi rätt samarbetspartner för dig.

Marknadstjänster vi gärna hjälper dig hitta personal till

  • Specialist eller samordnare inom digital marknadsföring
  • Marknadsföringsassistent
  • Automatiseringsspecialist inom marknadsföring
  • Expert på kommunikation, varumärke och marknad
  • Copywriter
  • Grafisk designer
  • Specialist på SEO/SEM

Därför ska du välja Academic Work som bemanningsföretag

Om du väljer Academic Work som bemanningsföretag inom marknadsföring får du en pålitlig samarbetspartner med marknads-specialiserade rekryteringskonsulter som är med dig genom hela processen. Står du inför en organisationsförändring eller arbetstopp är bemanning är ett utmärkt alternativ. Många företag föredrar också att till en början hyra in kompetens, framförallt till nya tjänster, vi kallar det för "Hyr först, rekrytera sen". Trivs både du och din medarbetare är det möjligt att rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar.

Tipsa en vän!