Bemanning media

Vill du ha hjälp av ett bemanningsföretag som kan media? På Academic Work har vi lång erfarenhet av bemanning till tjänster inom media och gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen anpassad efter dina behov. Vi hjälper dig med bemanning så att du kan hitta din nästa medarbetare på ett enkelt och flexibelt sätt.

Kontakta oss för bemanning inom media!

Bemanning inom media – snabbt och flexibelt

Företag kan vid olika tidpunkter stå inför personalutmaningar. Det kan handla om arbetstoppar som sätter press på företagets anställda, vikariebehov eller organisationsförändringar. När ditt företag har ett skiftande personalbehov är bemanning en bra lösning. Bemanning är ett flexibelt och effektivt sätt att se till att du har rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Academic Works hjälp kan du fokusera mer på din kärnverksamhet och mindre på pappersarbete då vi tar arbetsgivaransvaret.

Vi hjälper även till med rekrytering inom media för dig med ett långsiktigt personalbehov.

Välj Academic Work för bemanning inom media

Vi har många års erfarenhet i bemanningsbranschen och har sedan 2011 haft nöjdast kunder i branschen. Utöver bemanning inom media hjälper vi även till med bemanning inom marknadsföring och bemanning inom kommunikation.

Några exempel på tjänster inom media och information som vi gärna hjälper dig med:

  • PR
  • Redaktör
  • Journalist
  • Copywriter
  • Content-specialist
  • Specialist på sociala medier

Ett bemanningsföretag med fokus på young professionals

Vad menas med young professionals? Young professionals för oss är framtiden för många företag. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, och de har den nyaste kunskapen på marknaden. Vi har arbetat med denna målgrupp i många år och vi har lärt känna dem väl. Vi har dessutom tagit fram undersökningen YPAI – young professional attraction index för att hjälpa oss och andra företag att bygga en starkare relation till målgruppen. Genom vår undersökning får vi veta mer om vad young professionals värdesätter hos en arbetsgivare.

Resultat YPAI 2018!
Tipsa en vän!