Bemanning inom pedagogik

Bra lärare behövs alltid, men det råder en kompetensbrist på marknaden idag, och det gör det svårt att hitta rätt person till rätt tjänst. Academic Work är ett bemanningsföretag inom pedagogik med lång erfarenhet, och vi arbetar hårt för att hjälpa ditt företag att hitta rätt kompetens. Vår ambition är att hjälpa ditt företag att växa. Kontakta oss så tar vi fram en lösning efter dina specifika behov.

Bemanning inom pedagogik? – Vi hjälper dig!

Rekrytering eller bemanning inom pedagogik?

Beroende på om dina behov är långsiktiga eller kortsiktiga erbjuder vi rekrytering och bemanning inom pedagogik. Om du har ett långsiktigt personalbehov på din arbetsplats eller ditt lärosäte så är rekrytering rätt för dig. Vi hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen från kravprofil till anställning.

Om du har ett vikariebehov eller arbetstoppar så är bemanning en bra lösning för dig. Vi skapar tillsammans en kravprofil som motsvarar dina behov, Academic Work sköter rekryteringsprocessen och hittar rätt kandidat. Kandidaten anställs sedan av Academic Work som då har arbetsgivaransvaret, och du kan hyra in kompetens när du behöver det. Trivs du med din nya kollega och märker att du har ett mer långsiktigt personalbehov kan du alltid rekrytera över konsulten och ta fullt arbetsgivaransvar.

Bemanning för olika tjänster inom pedagogik

Vi har många års erfarenhet i bemanningsbranschen och kunskap om hur man bäst sköter en rekryteringsprocess. Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina olika kompetensområden och hjälper dig på bästa möjliga sätt.
Tjänster inom pedagogik vi gärna hjälper dig med:

  • Specialpedagogik
  • Lärarassistenter
  • Utbildningssamordnare
  • Utbildningsutvecklare
  • Laboratoriehandledare
  • Lärarvikarier inom ämnen som engelska, svenska eller matematik

Vi hjälper även till med bemanning inom andra områden, som exempelvis bemanning inom HR.

Ett bemanningsföretag med fokus på young professionals

Academic Work har alltid fokuserat på målgruppen young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, och de har arbetsmarknadens nyaste och mest aktuella kunskap. Young professionals är drivna och nyfikna, något som är viktigt för företagets utveckling. Varje år genomför vi undersökningen YPAI – young professional attraction index för att bättre förstå vad young professionals värdesätter hos en arbetsgivare och vad som lockar dem till en viss arbetsplats.

Tipsa en vän!