Bemanning & rekrytering: Arbetsledare

Arbetsledaren har en otroligt viktig roll på arbetsplatsen. En arbetsledare har ofta ansvar för att leda, styra och fördela uppgifter inom företaget och olika projekt. Rätt person med rätt kompetens för en sådan tjänst är inte alltid lätt att hitta. Vi på Academic Work hjälper er. Vi har rekryterare som är experter inom teknikområdet och ett stort digitalt nätverk av kandidater.

Kontakta oss idag!

Hitta rätt arbetsledare med Academic Work

Nya projekt inom företaget kan leda till att behovet av mer personal uppstår oväntat. Att snabbt hitta en kompetent arbetsledare som är rätt för uppdraget kan då bli en utmaning.

Genom att välja Academic Work för bemanning eller rekrytering får ni hjälp med att fastställa en kravprofil för tjänsten. Vi sköter sedan rekryteringsprocessen och intervjuerna innan kandidaten presenteras för er. Med bemanning anställs kandidaten hos oss och ni hyr in konsulten efter behov. Rekrytering innebär att vi hjälper till med rekryteringsprocessen och sedan anställs kandidaten direkt hos er. Vi hjälper till att lösa svåra kravprofiler och ser till att ni får rätt kompetens till ert företag, skräddarsytt efter era behov.

Vår fördel – nätverk av young professionals

Att synas och höras på en marknad som är otroligt konkurrensutsatt kan vara knepigt. Något som även kan vara en utmaning är att synas och höras för rätt kandidater. Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har under våra många år i branschen byggt upp en stark relation till målgruppen. Att ta hjälp av Academic Work innebär att ni som företag får tillgång till ett stort nätverk av young professionals. Såklart underlättar nätverket rekryteringsprocessen och det blir enklare att hitta en passade kandidat för tjänsten.

Bemanning och rekrytering till tekniktjänster

Vi har sedan starten 1998 hjälpt många företag med bemanning och rekrytering till tjänster inom teknik. Våra rekryterare är experter inom sina olika kompetensområden och besitter rätt kunskap för att genomföra lyckade rekryteringsprocesser. Vi hjälper er med alltifrån att hitta arbetsledare inom bygg eller anläggning, projektledare inom bygg till att tillsätta en tjänst som platschef.

Tipsa en vän!