Bemanning & rekrytering: Arkitekt

Att skapa byggnader, rum och miljöer är en del av arkitektens vardag. Kreativitet är en viktig byggsten hos arkitekten och en känsla för det estetiska. Men en duktig arkitekt tar även hänsyn till tekniska, ekonomiska och funktionella förutsättningar. Academic Work är ett erfaret bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper er hitta rätt arkitekt med rätt kompetens till ert företag.

Kontakta oss idag!

Young professionals inom arkitektyrket

Academic Work är Home of the young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer, med upp till 5 års arbetslivserfarenhet. Under våra många år i branschen har vi lärt känna målgruppen väl och vet vad de kan och vilka ambitioner de har. Även om arkitektyrket är ett yrke som i många fall kan kräva erfarenhet tror vi att det är en investering för framtiden att anställa young professionals. De har ett stort driv och nyfikenhet och är de som kommer ta över när nästa generation går i pension. Young professionals har ingenting med ålder att göra utan är ett uttryck vi på Academic Work använder för att beskriva någon som är ny i arbetslivet.

Hitta rätt arkitekt med Academic Work

En duktig arkitekt är någon som har förmågan att se helheten, har kompetens inom form och design och stort tålamod. En arkitekt måste kunna se alla olika delar i projekt, smått som stort. Academic Work hjälper er att hitta den arkitekt som passar bäst in hos just er. Våra rekryterare är experter inom olika kompetensområden och brinner för att hjälpa företag att växa med rätt kompetens.
Vi hjälper till med hela rekryteringsprocessen från kravprofil fram till anställning. Genom vårt unika nätverk av young professionals har vi en stark kandidatbas som skapar goda rekryteringsmöjligheter. Vi bemannar och rekryterar även tjänsten som byggingenjör samt CAD konstruktör.

Bemanning eller rekrytering av arkitekt?

Om ni letar efter en arkitekt, byggingenjör eller inredningsarkitekt så hjälper vi er med antingen bemanning eller rekrytering. Bemanning innebär att vi utifrån er kravprofil hjälper till med hela rekryteringsprocessen. Kandidaten anställs sedan utav Academic Work och ni hyr in konsulten efter behov. Bemanning är en flexibel och kostnadseffektiv lösning vid ett kortsiktigt personalbehov.

Rekrytering passar när behovet av personal är långsiktigt. Vi hjälper er genomföra hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning så att ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden. Vi hjälper till med vår expertis inom rekrytering och ser till att ni får rätt person på rätt plats.

Tipsa en vän!