Bemanning & rekrytering: Business analyst

Att analysera verksamheter och veta vad som krävs för företagets positiva utveckling är vanliga uppgifter för en business analyst. Läsa av data, tänka utanför boxen och implementera nya processer tillhör även det de dagliga arbetsuppgifterna. Det är en komplex roll som inte alltid är lätt att tillsätta. Academic Work hjälper er att hitta rätt person till tjänsten.

Kontakta oss!

Säkerställ rätt kompetens med bemanning och rekrytering

Letar ni efter en lösningsorienterad och analytisk person som kan projektledning och ta sig an en BA roll? Affärsanalys är en viktig funktion på många företag idag för att utvecklas framåt och det är allt viktigare att ha skicklig personal på plats för att nå bästa möjliga resultat. Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och hjälper er att hitta rätt kandidat. Våra rekryterare är experter inom sina olika kompetensområden och brinner för att hjälpa företag att växa med rätt kompetens. Vi skräddarsyr en lösning efter era behov för att se till att ni får rätt person, på rätt plats.

Vi hjälper även företag med bemanning och rekrytering till tjänsten som data analyst & data scientist!

Välja bemanning eller rekrytering av business analyst?

Vi vet att personalbehov kan variera och se ut på olika sätt. Därför hjälper vi företag med både bemanning och rekrytering. Bemanning är en flexibel lösning där rätt kandidat för tjänsten anställs på Academic Work och ni hyr in konsulten efter behov. Vi tar arbetsgivaransvaret under anställningsperioden. Om alla parter är nöjda och ni ser ett långsiktigt behov kan ni när som helst rekrytera över kandidaten.

Om ni från början vet om att ni har ett långsiktigt personalbehov att täcka upp är rekrytering en effektiv lösning. Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen och ser till att ert företag får rätt kompetens, på rätt plats och ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Young professionals inom BA och projektledning

Ny kunskap och stor ambition. Det är två av många egenskaper som young professionals bidrar med till företag. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har sedan starten 1998 fokuserat på den här målgruppen och lagt ner mycket tid på att lära känna dem väl. Vi har lyckats bygga upp ett stort nätverk av kandidater som ni får tillgång till när ni har Academic Work som samarbetspartner. Det är i detta nätverk som vi hittar rätt kompetens för tjänsten som business analyst.

Tipsa en vän!