Bemanning & rekrytering: Byggingenjör

Byggingenjören har en mycket viktig roll inom byggbranschen. En byggingenjör bidrar med teknisk kunskap och expertis till olika byggprojekt. En byggingenjör bör kunna lösa problem och göra processer så effektiva som möjligt. Academic Work hjälper er hitta rätt kompetens inom området. Kontakta oss för bemanning och rekrytering till tjänsten som projektledare, platschef eller arbetsledare.

Kontakta oss!

Vi hjälper er hitta rätt byggingenjör

När nya projekt inom byggteknik dyker upp kan det innebära att snabb tillsättning behövs. Rätt person med rätt kompetens, på rätt plats är avgörande för att nå bästa möjliga resultat. Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och hjälper er genom hela rekryteringsprocessen. Att rekrytera inom ingenjörsyrken kan vara en utmaning idag då det finns en kompetensbrist på marknaden. Vissa tjänster kan kräva en viss expertis som kan vara knepig att hitta. Våra rekryterare är experter inom sina olika kompetensområden och vet vad som krävs för att hitta rätt kandidat. Vi hjälper er hitta rätt byggingenjör, byggkonstruktör eller arkitekt!

Läs mer om bemanning & rekrytering av konstruktör eller arkitekt.

Bemanning eller rekrytering av byggingenjör?

Har ni ett kort- eller långsiktigt personalbehov? Är ni osäkra på hur länge ni behöver utökade resurser? Inga problem, beroende på hur er situation ser ut skapar vi en kravprofil och anställningsform som passar just er.

Bemanning är ett flexibelt alternativ där ni hyr in kompetens efter behov. Vid nya projekt, arbetstoppar eller vikariebehov är bemanning en bra lösning. Är behovet av personal långsiktigt är rekrytering ett bra alternativ. Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen och hittar den bäst lämpade kandidaten för uppdraget. Fördelen med att välja Academic Work är utöver vår kunskap och erfarenhet inom rekrytering även tillgången till vårt digitala nätverk av young professionals.

Stor kandidatbas vid rekrytering

När vi bemannar eller rekryterar till ingenjörspositioner inom bygg har vi stor hjälp av vår kandidatbas med young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Under våra år i branschen har vi arbetat regelbundet med marknadsföring på olika universitet och högskolor. Det har skapat en stark relation med ingenjörer redan när de är studenter som fortsätter ut i arbetslivet. Med Academic Work som samarbetspartner får ni tillgång till detta unika nätverk av kandidater, ett bra verktyg i rekryteringsprocessen för att hitta person för tjänsten!

Tipsa en vän!