Bemanning & rekrytering: CAD-konstruktör

Letar ni efter en person som kan hjälpa er med produktutveckling inom teknikbranschen? Då kan det vara en CAD-konstruktör ni söker. En CAD-konstruktörs uppdrag är att skapa hållbara och effektiva konstruktioner. Detta görs genom produktutveckling i 3-dimensinell datormiljö och kräver förståelse kring konstruktionsteknik. Academic Work hjälper er hitta rätt person, med rätt kompetens till tjänsten.

Kontakta oss idag!

Så hjälper vi er med bemanning och rekrytering av CAD-konstruktör

Letar ni efter en CAD-ritare eller konstruktör så hjälper vi er. Det är en hög efterfrågan på de skickligaste ingenjörerna på marknaden idag och en utmaning för många företag att nå rätt kandidater. Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi hjälper till med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning. När processen är slut presenterar vi den bäst lämpade kandidaten för er och beroende på ert specifika behov sker antingen en direktrekrytering eller så anställs personen som konsult på Academic Work och ni hyr in kompetens efter behov. Vi bemannar och rekryterar även till tjänsten som konstruktör.

Är bemanning eller rekrytering den rätta vägen att gå?

Personalbehov för olika tjänster kan variera och se olika ut. När nya projekt trillar in kan det snabbt uppstå ett behov av en AutoCAD-ritare eller någon form av byggingenjör. Då hjälper vi på Academic Work er.

Bemanning

Upplever ni att ni har ett kortare behov av förstärkning på arbetsplatsen kan bemanning vara lösningen. Tillsammans med en av våra rekryteringskonsulter fastställer ni en kravprofil för tjänsten, sedan genomför vi hela rekryteringsprocessen. När vi har hittat den bäst lämpade kandidaten anställs personen av Academic Work och ni hyr in konsulten efter behov.

Rekrytering

Har ni ett mer långsiktigt personalbehov kan rekrytering vara rätt alternativ för er. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning så att ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden. Vi garanterar en kvalitetssäkrad process som ger er trygghet att rätt person för tjänsten presenteras.

Vårt nätverk av young professionals

Vi har under våra många år i branschen byggt en nära relation till young professionals - studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har en aktiv marknadsföring på universitet och campus och arbetar ständigt med att stärka vårt varumärke. Det har gjort att vi idag har ett stort nätverk av kandidater vilket är en viktig tillgång när vi ska genomföra en rekryteringsprocess. Varför vi tror starkt på att young professionals är en investering för framtiden när det handlar om yrken som CAD ritare (CAD drawing), byggingenjör eller byggprojektör är för att de har den nyaste kunskapen på marknaden, ett stort driv och den nyfikenhet som krävs för att utveckla framtidens företag.

Tipsa en vän!