Bemanning & rekrytering: Elektroingenjör

Elektrotekniken har varit otroligt viktig för den tekniska utvecklingen. Elbilar, solceller och mobiltelefoner är alla framtagna med elektroteknik, och den kommer fortsätta att vara avgörande för framtidens utveckling. För många företag kommer det bli allt viktigare att ha duktiga elektroingenjörer vilket kommer leda till en större konkurrens om de allra bästa kandidaterna. Academic Work har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och hjälper er hitta rätt ingenjör till ert företag.

Kontakta oss!

Bemanning & rekrytering med Academic Work

Behovet av duktiga elektroingenjörer kan snabbt uppstå i samband med nya projekt. Inom områden som elektronik, elektroteknik eller elkraft krävs personer med rätt kunskap och rätt färdigheter. Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom tekniska tjänster och hjälper er genom hela rekryteringsprocessen. Vi förstår marknaden och de svårigheter som finns med att hitta rätt kompetens. Med ett stort nätverk av young professionals och rekryterare som är experter inom kompetensområdet kan vi garantera er en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess som ger bästa resultat. Vi hjälper er hitta rätt elektroingenjör, elektronikingenjör eller elkraftsingenjör.

Läs mer om hur vår rekryteringsprocess går till!

Hitta rätt kompetens inom elektroteknik

Elektroingenjörer har gått en av de tuffaste ingenjörsutbildningarna och har en efterfrågad kunskap hos många företag. Så hur ska man göra för att nå de bästa kandidaterna? Vi har under våra år i branschen arbetat aktivt med att bygga en relation med young professionals – studenter och akademiker med upp till 5 års erfarenhet. Vi tror stark på att denna målgrupp är viktig för företag och deras utveckling. Young professionals bidrar med ny kunskap och stort driv till företag. När ni väljer Academic Work hjälper vi er att nå ut till rätt kandidater och synas på marknaden. Vi påbörjar en ny rekryteringsprocess för varje enskilt uppdrag och marknadsför sedan uppdraget i vårt stora nätverk av young professionals.

Bemanning eller rekrytering av elektroingenjör?

Har ni precis fått in ett nytt projekt eller letar ni efter någon som långsiktigt kan stärka upp ert företag? Beroende på hur ert behov ser ut så skräddarsyr vi en lösning utifrån det. Bemanning är en smidig lösning när ni har ett kortsiktigt personalbehov, vid exempelvis olika projekt eller arbetstoppar. Ni hyr in kompetens och betalar bara för de faktiska arbetstimmar som ni är i behov av.

Har ni ett långsiktigt personalbehov är rekrytering rätt lösning för er. Våra rekryterare ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning. Vi hjälper er att hitta den bästa kandidaten och låter er fokusera på er kärnverksamhet under tiden.

Vi bemannar och rekryterar även maskiningenjörer.

Tipsa en vän!