Bemanning & rekrytering: Frontend utvecklare

En frontend utvecklares arbetsuppgifter skiljer sig en del från den traditionella webbutvecklarens. Fokuset ligger inte bara på design längre utan även på hur design samspelar med funktionalitet på en webbsida. Academic Work har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom IT. Kontakta oss så hjälper vi ert företag hitta rätt frontend utvecklare!

Kontakta oss!

Rätt kompetens inom frontend utveckling

Webbutveckling och webbdesign består av många olika delar. Backend utvecklaren hanterar ofta det som användaren inte alltid ser, såsom servrar och databaser. Frontend utvecklaren arbetar med responsiv webbdesign, funktionalitet för användaren och mobila plattformar. Att hitta rätt person till tjänsten som frontend utvecklare med rätt kompetens kan vara en utmaning på dagens konkurrenssatta marknad. Ett av våra största affärsområden som vi hjälper företag inom är IT och vi har rekryterare som är experter inom området. Academic Work hjälper er hitta rätt kompetens genom bemanning eller rekrytering anpassat efter just era behov.

Läs mer om bemanning och rekrytering av utvecklare.

Välja bemanning eller rekrytering av frontend utvecklare?

Baserat på hur just ert resursbehov ser ut så skräddarsyr vi en lösning för ert företag. Bemanning är en smidig lösning som skapar flexibilitet för ett kortsiktigt personalbehov. Efter att vi hjälpt er genom rekryteringsprocessen baserat på tjänstens kravprofil, anställs kandidaten av Academic Work och ni hyr in konsulten efter ert behov. Är ni däremot i behov av en mer långsiktig lösning på ert personalbehov kan rekrytering vara det bättre alternativet. Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen och sedan anställs kandidaten direkt hos ert företag. En stabil lösning som låter er fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som vi ser till att ni får rätt person, på rätt plats.

Är ni osäkra på exakt hur ert behov ser ut eller hur länge ni behöver utökade resurser? Ingen fara, läs mer om det vi kallar Hyr först, rekrytera sen!

Young professionals till tjänsten som utvecklare

Vi har sedan start fokuserat på målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Under våra år i branschen har vi lärt känna dem och byggt upp ett stort nätverk med dem. Genom att satsa på young professionals får ni in ny och aktuell kunskap till ert företag i samband med mycket driv och ambition. Det kan vara ett sätt för er att säkerhetsställa kompetens på lång sikt, då det är de som kommer ta över när nästa generation går i pension. Kanske är det dags att satsa på det juniora när ni ska tillsätta er nästa frontend utvecklare, apputvecklare eller webbutvecklare?

Tipsa en vän!