Bemanning & rekrytering: Helpdesk & servicedesk

Letar ni efter en ny helpdesk-tekniker eller servicedesk-tekniker till ert företag? Helpdesk och servicedesk bär ett stort ansvar när det kommer till att besvara IT-frågor och det är viktigt att rätt person finns på rätt plats. Vi på Academic Work ser till att ni har rätt kompetens vid er firstline support eller secondline support. Kontakta oss idag!

Kontakta oss!

Rätt kompetens inom helpdesk & servicedesk

Att hitta rätt IT-kompetens kan vara en utmaning för företag idag då det finns en större efterfrågan än vad det finns utbud på marknaden. Academic Work har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och IT är ett av våra större kompetensområden som vi hjälper företag inom. Våra rekryterare är experter inom sina olika kompetensområden och har med sig den kunskap som krävs för att genomföra lyckade rekryteringsprocesser. Det är inte alltid lätt att hitta de duktigaste kandidaterna inom IT och det kan kräva mycket tid. Vi hjälper med bemanning och rekrytering och låter er fokusera på er kärnverksamhet under tiden, så att ni kan fortsätta att växa med rätt kompetens.

Vi hjälper även företag med bemanning och rekrytering
till tjänsten som IT-support och IT-konsult.

Välja bemanning eller rekrytering till helpdesk & servicedesk?

Om ni letar efter någon som kan hjälpa er under en längre period kan rekrytering vara rätt alternativ för er. Vi hjälper till genom hela rekryteringsprocessen från kravprofil och annonsering till intervjuer och urval. När vi har hittat rätt person anställs kandidaten direkt på ert företag. Har ni däremot en kortsiktigt personalbehov och söker en flexibel lösning är bemanning det bättre alternativet. Rätt kandidat för ert uppdrag anställs av Academic Work och ni hyr in kompetensen efter ert behov. Vi hjälper er att hitta både hel-och deltidspersonal till er verksamhet med hjälp av vårt unika nätverk av young professionals.

Vilka är young professionals?

Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer. De bär på ny och aktuell kunskap tillsammans med mycket driv och nyfikenhet. Vi är säkra på att det är just dessa kandidater som kommer utveckla ert företag framåt och sätta sig in i era helpdesksystem utan problem. Vi har sedan start fokuserat på den här målgruppen och byggt upp ett stort nätverk av kandidater. När ni har Academic Work som samarbetspartner får ni tillgång till och syns i detta nätverk, vilket skapar bra möjligheter att hitta rätt kandidat för tjänsten.

Tipsa en vän!