Bemanning & rekrytering: IT-konsult

IT-konsulter är eftertraktade på många företag. Bristen på IT-kompetens och det ökade efterfrågan på marknaden skapar utmaningar för företag att tillsätta personal med rätt kompetens. Academic Work hjälper er med bemanning av IT-konsulter. Vi har många års erfarenhet inom branschen och hjälper företag med både längre tillsättningar och kortare tjänster eller vikariat.

Kontakta oss!

Hitta rätt IT-konsult med bemanning eller rekrytering

En IT-konsult kan anta många olika roller beroende på specialiserat område. Det kan vara allt ifrån programmering till utveckling. IT-konsulter kan även ha uppdrag som IT-tekniker eller IT-support. Beroende på vilken typ av IT-konsult ni söker formar vi tjänsten efter det. Tillsammans skapar vi en kravprofil för att fastställa exakt vilken kompetens ni letar efter. Därefter sköter vi annonsering i vårt nätverk av young professionals, urval och intervjuer. Beroende på hur just ert personalbehov inom IT ser ut så hjälper vi er med antingen bemanning eller rekrytering.

Vi bemannar och rekryterar även IT-support och IT-tekniker.

Young professionals till tjänsten som IT-konsult

Academic Work är home of the young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har sedan start fokuserat på den här målgruppen, lärt känna dem väl och byggt upp ett nätverk med dem. Young professionals har mycket driv och ambition som är en stor tillgång på många företag. De bär på ny och aktuell kunskap som är viktig för utvecklingen av företag, särskilt inom IT-branschen. Vårt unika nätverk av kandidater är nyckeln till att hitta rätt kandidat till tjänsten som teknikkonsult eller konsult inom IT. Vi bemannar och rekryterar även Helpdesk & Service desk.

Vad är skillnaden på bemanning & rekrytering?

Academic Work hjälper företag med både bemanning och rekrytering. Bemanning är en smidig och flexibel lösning vid exempelvis arbetstoppar, organisationsändringar eller vikariat. Rätt kandidat för tjänsten anställs på Academic Work och ni hyr in IT-konsulten efter ert behov. Om ni däremot söker en lösning på ett långsiktigt personalbehov, är rekrytering ett bra alternativ. Vi hjälper er och stöttar genom hela rekryteringsprocessen och sedan anställs kandidaten hos ert företag. Vi garanterar alltid en kvalitetssäkrad process som ger er trygghet att rätt person för tjänsten presenteras.

Tipsa en vän!