Bemanning & rekrytering: IT Support & IT Tekniker

En supporttekniker har en viktig roll inom företaget. Det kan vara uppgifter inom både intern och extern IT support. Academic Work hjälper er hitta rätt person till tjänsten. Våra rekryterare är experter inom sina olika kompetensområden och guidar er genom hela rekryteringsprocessen.

Kontakta oss!

Young professionals som supporttekniker

Vi har under våra år i bemannings- och rekryteringsbranschen alltid fokuserat på young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har ett stort nätverk av kandidater som ni får tillgång till när ni samarbetar med oss för att hitta er nästa IT-konsult eller servicetekniker. Kandidaterna sitter på den nyaste kunskapen, mycket nyfikenhet och stort driv. Young professionals är en stor tillgång på många företag och skapar möjlighet för utveckling. Vi bemannar och rekryterar för både hel-och deltidspersonal beroende på hur just ert behov ser ut.

Hitta rätt IT support och IT tekniker

En IT-tekniker som arbetar i support är en person med teknisk kunskap, problemlösarförmåga och servicekänsla. För många tjänster inom teknisk support efterfrågas en bred kompetens, något som kan vara svårt att hitta.

När ni väljer bemanning eller rekrytering med Academic Work får ni stöd genom hela rekryteringsprocessen, allt ifrån annonsering i vårt stora nätverk av young professionals och urval av kandidater, ända fram till intervjuer och anställning!

Vi hjälper även till med bemanning & rekrytering till tjänster som IT-konsult, helpdesk och servicedesk.

Välja bemanning eller rekrytering av IT support & IT tekniker?

Beroende på hur ert personalbehov ser ut hjälper vi er med antingen bemanning eller rekrytering. Om ni har ett kortsiktigt behov, vid exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar eller vikariat så är bemanning ett bra val. Efter rekryteringsprocessen anställs kandidaten på Academic Work, vi tar arbetsgivaransvaret och ni hyr in konsulten efter ert behov. Har ni däremot ett långsiktigt resursbehov kan rekrytering vara rätt alternativ. Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen efter att vi tillsammans skapat en kravprofil för tjänsten. Vi påbörjar alltid en ny process för varje enskilt uppdrag och marknadsför tjänsten i vårt unika nätverk av kandidater.

Vill ni veta mer om hur vi hjälper er lösa ert personalbehov? Fyll i formuläret här nedan för att komma i kontakt med oss!

Tipsa en vän!