Bemanning & rekrytering: Konstruktör

Den tekniska utvecklingen sker i allt högre takt. Det innebär att ny kunskap och rätt kompetens på företag är viktigare idag än någonsin. Duktiga konstruktörer hjälper företag med problemlösning och att utvecklas framåt och att ha rätt medarbetare på plats är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare. Academic Work hjälper ert företag med bemanning och rekrytering inom området och tar fram en lösning skräddarsydd efter era behov.

Kontakta oss!

Vår kunskap inom området

Ett av våra största kompetensområden som vi bemannar och rekryterar personal inom är teknik. Nyckeln till en bra rekryteringsprocess är förutom att den är väl genomförd även att det finns kunskap inom området. Vad finns för kompetens på marknaden? Vad letar företag efter för kompetens? Genom att vi lyssnar in vad just ert företag behöver hjälp med och skapar en förståelse för ert specifika kompetensbehov tar vi fram en lösning som passar just er. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och har många års erfarenhet av att tillsätta tjänster inom teknik.

Välj Academic Work för bemanning eller rekrytering

Konstruktörer har ett komplext arbete som kräver mycket tålamod, kreativitet och passion. Konstruktörer hjälper företag lösa problem och är viktiga inom projekt för att skapa hållbara och effektiva lösningar. Behöver ert företag någon som är CAD-konstruktör eller byggkonstruktör? Våra erfarna rekryterare hjälper er genom hela rekryteringsprocessen. Det finns en hög konkurrens på marknaden idag om de skickligaste ingenjörerna. Genom vårt stora nätverk av young professionals och våra många års erfarenhet av bemanning och rekrytering hjälper våra duktiga rekryterare ert företag hitta rätt person till rätt plats. Bemanning eller rekrytering skapar den flexibla och stabila lösningen ert företag behöver och skräddarsys efter just era behov. Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Några tjänster vi tidigare har hjälpt företag med:

  • CAD-ritare

  • 3D-konstruktör

  • Byggkonstruktör

Läs mer om bemanning och rekrytering för CAD-konstruktör och byggkonstruktör.

Young professionals inom konstruktörsyrken

Academic Work har sedan start fokuserat på målgruppen young professionals. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer och en viktig målgrupp för företag att bygga en relation med. Det är dessa personer som kommer ta över när nästa generation går i pension. Varför denna målgrupp blir extra viktig inom denna typ av ingenjörsyrke är för den ständiga utvecklingen.

Young professionals kommer in med den nyaste kunskapen på marknaden och driv till ert företag. Stort tekniskt intresse tillsammans med den höga ambition som young professionals har är vad vi tror blir avgörande för många företag i framtiden. Väljer ni att samarbeta med oss på Academic Work för er bemanning eller rekrytering så ger vi er tillgång till vårt stora nätverk av young professionals.

Tipsa en vän!