Bemanning & rekrytering: Maskiningenjör

En maskiningenjör kan ha olika positioner på företaget, allt ifrån konstruktion av maskiner till underhåll i produktionen. Men oberoende av position, är det viktigt att rätt kompetens finns på rätt plats. Det finns idag en stor konkurrens om de duktigaste ingenjörerna på marknaden och därför hjälper vi på Academic Work er. Vi är experter på bemanning och rekrytering och har ett stort nätverk av young professionals.

Kontakta oss idag!

Nå ut till rätt kandidater på marknaden

Tjänster som maskiningenjör eller mekanikingenjör är komplicerade yrken som kräver kompetens inom området. Ibland kan det vara svårt som företag att synas på marknaden eller att nå ut till rätt kandidater. Vi har under våra år i branschen alltid fokuserat på young professionals – studenter eller akademiker i början av sina karriärer. Vi har byggt upp ett nätverk med dessa kandidater och även byggt en nära relation med dem. Young professionals har aktuell kunskap, stort driv och ambition och är en stor tillgång på många företag. När ni väljer Academic Work för er bemanning eller rekrytering får ni tillgång till detta nätverk och möjligheten att även ni skapa en relation med målgruppen.

Vi bemannar och rekryterar även tjänster som mekanikingenjör och automationsingenjör!

Bemanning eller rekrytering av maskiningenjör?

På en marknad där ingenjörer är enormt eftertraktade och många företag kämpar om att hitta rätt kompetens kan det vara svårt att hitta den maskiningenjör man letar efter. Vi förstår dessa utmaningar och vill därför hjälpa till. Vi har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och hjälper er hitta rätt ingenjör inom maskinteknik.Beroende på hur ert personalbehov ser ut kan bemanning eller rekrytering fungera olika effektivt. Bemanning är optimalt när behovet är kortsiktig och ni är ute efter en flexibel lösning. Rekrytering fungerar bäst när det finns ett mer långsiktigt kompetensbehov som ska resultera i en stabil lösning.

Läs mer om bemanning och rekrytering.

Tjänster inom teknik vi tidigare rekryterat till

Teknik är ett av våra största kompetensområden och vi har rekryterare som är experter inom just detta område. Med gedigen kunskap om både tjänster och marknaden skapar de förutsättningarna för bästa möjliga resultat.

Några tjänster inom teknik vi gärna hjälper er med:

  • Mekanikkonstruktör
  • VVS-konstruktör
  • Maskiningenjör
  • Produktionstekniker
Tipsa en vän!