Bemanning & rekrytering: Mekanikingenjör

Letar ni efter någon som på ett kreativt sätt kan skapa nya lösningar för att vidare utveckla ert företag? Då kan det vara en mekanikingenjör ni letar efter. En mekanikingenjör hjälper er att utveckla befintliga produkter och även skapa helt nya. För att hänga med i den allt snabbare tekniska utvecklingen krävs det att företag har duktiga ingenjörer på plats. Academic Work hjälper ert företag att hitta rätt kompetens genom bemanning eller rekrytering av mekanikingenjör.

Kontakta oss idag!

Bemanna eller rekrytera en mekanikingenjör?

Beroende på hur ert behov ser ut kan bemanning eller rekrytering vara det bättre alternativet. Bemanning är en optimal lösning om ni genomgår organisationsförändringar, arbetstoppar eller har ett vikariebehov. Det är en flexibel lösning där kandidaten är anställd av Academic Work och ni hyr in kompetensen efter behov. Har ni däremot ett mer långsiktigt personalbehov där ni behöver lite extra hjälp att attrahera de rätta kandidaterna så är rekrytering en bra lösning. Vi hjälper er hitta rätt person med rätt kompetens. Oberoende av vilket alternativ ni väljer hjälper våra duktiga rekryterare er genom hela rekryteringsprocessen.

Så hjälper Academic Work er att hitta en mekanikingenjör

Inom ingenjörsyrket råder det idag en kompetensbrist. Marknaden efterfrågar fler ingenjörer än vad som finns, vilket resulterar i att företag får allt svårare att hitta de rätta personerna. När ni väljer Academic Work för er bemanning eller rekrytering hjälper vi er att skapa en kravprofil utifrån just era behov och sedan sköter vi hela rekryteringsprocessen fram till anställning. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och bidrar med den kunskap och det driv som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess som ger ert företag bästa möjliga resultat. Rätt person, på rätt plats.

Vi bemannar och rekryterar även tjänster som maskiningenjör och automationsingenjör.

Vi når ut till kandidater inom ingenjörsyrken

I och med den tuffa konkurrensen om ingenjörer inom mekanik idag så är det viktigt att nå ut till alla kandidater med rätt kompetens. Vi har sedan start fokuserat på målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Genom marknadsföring på olika universitet och campus har vi byggt en relation med dessa kandidater. Young professionals har den nyaste kunskapen och hög ambition som är en stor tillgång på många företag. Studenter och akademiker utgör en viktig investering för framtiden då det är de som kommer att ta vid när nästa generation går i pension. När ni samarbetar med Academic Work får ni tillgång till detta unika nätverk av kandidater!

Tipsa en vän!