Bemanning & rekrytering: Processingenjör

En processingenjör kan vara verksam inom många områden i många olika branscher. Arbetsuppgifter för en processingenjör innefattar allt ifrån felsökning, problemlösning, utrustning-och instrumentansvar till ändringshantering. En processingenjör har tekniska kunskaper för att kunna identifiera och lösa de problem som kan uppstå på vägen. Skickliga personer inom detta yrke kan vara en utmaning att hitta, därför vill vi på Academic Work hjälpa er.

Kontakta oss!

Varför Academic Work?

Vår största tillgång är vår ambition att vilja utvecklas och vi brinner för att hjälpa företag att växa med rätt kompetens. Vi har många års erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och har under dessa år samlat på oss viktig kunskap. Vi arbetar för att ni så snabbt och smidigt som möjligt ska få rätt person på rätt plats. När ni genomför en rekryteringsprocess via Academic Work så får ni även tillgång till vårt stora nätverk av young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Young professionals har färsk kunskap, stort driv och en nyfikenhet som är en stor tillgång på många företag och gör dem till en viktig investering för framtiden.

Hitta viktig kompetens med bemanning och rekrytering

En processingenjör arbetar ofta med konstruktion, programmering och utveckling inom en rad olika områden; inom livsmedelsindustrin, kemi och life sience for att nämna några. Vissa processingenjörer får ansvar att projektleda alla steg från konstruktion till drift. Processingenjören, eller processteknikern, ska säkerhetsställa att allt har gått rätt till i produktionen. Detta är en viktig roll och därför är det viktigt att ni får rätt person på rätt plats. Genom att bemanna eller rekrytera via Academic Work får ni experthjälp genom hela rekryteringsprocessen. Vi hjälper er hitta den kompetens just ni letar efter och tar oss an även de tuffare kravprofilerna.

Vi bemannar & rekryterar till många olika tjänster inom området teknik.
Läs mer om hur vi hjälper till med bemanning och rekrytering av automationsingenjörer och processtekniker.

Bemanning eller rekrytering av processingenjör?

Ert behov avgör hur anställningen ska se ut. Har ni fått in ett nytt projekt som gör att ni behöver personal snabbt under en kortare period är bemanning ett smidigt alternativ. Vi sköter rekryteringsprocessen och när vi hittat rätt kandidat hyr ni in konsulten de timmar ni behöver hjälp. Vi tar på oss hela arbetsgivaransvaret och allt administrativt arbete.

Har ni ett långsiktigt personalbehov där ni vill ha en stabil lösning är rekrytering det bättre alternativet. Vi guidar er genom hela rekryteringsprocessen och när den är klar och rätt kandidat har hittats anställs personen direkt hos er.

Tipsa en vän!