Bemanning & rekrytering: Projektingenjör

En projektingenjör hjälper ert företag säkerhetsställa att projekt fortlöper som tänkt och att allt går till på rätt sätt. Denna person kan bli avgörande för resultatet av hela projekt. Academic Work hjälper er att hitta rätt person för tjänsten som projektingenjör så ert företag kan växa med rätt kompetens.

Kontakta oss!

Vi hjälper er hitta rätt projektingenjör

Vi vet att det är en utmaning för många företag idag att hitta rätt kompetens inom ingenjörsyrket. Tjänsten som projektingenjör innebär ofta uppgifter som inköp och ekonomistyrning ihop med planering och implementering, centrala delar i olika projekt som kräver kompetent personal. Det är en hög konkurrens om de duktigaste ingenjörer på marknaden. Academic Work hjälper er att hitta rätt kompetens. Genom vårt stora nätverk av young professionals – studenter och akademiker i början av karriären, har vi förutsättningarna för att hitta rätt kandidat till just er. Young professionals har den nyaste kunskapen på marknaden och upp till 5 års erfarenhet. De har ett stort driv och en ambition som kommer ta ert företag framåt. Läs mer om rekrytering inom området teknik!

Bemanning eller rekrytering av projektingenjör?

Söker ni efter er nästa projektingenjör, byggingenjör eller projektledare? Beroende på vilken tjänst eller vad för behov som behöver täckas, hjälper vi er med antingen bemanning eller rekrytering. Bemanning är lösningen på ett kortsiktigt personalbehov och är ett flexibelt sätt att hyra in personal och rätt kompetens på. Med bemanning hjälper vi till med personalansvaret och löneadministration.

Rekrytering är ett bra val om ni har ett långsiktigt personalbehov och vill få hjälp med att rekrytera den bästa kandidaten för uppdraget. Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen så att ni får rätt kompetens på rätt plats. Om ni är osäkra på hur behovet ser ut går det alltid att "Hyra först, rekrytera sen". Academic Work strävar alltid efter att lösa era personalbehov på bästa möjliga sätt. Läs mer om bemanning & rekrytering av ingenjör.

Rekryterare som är experter inom området

Ett av våra största kompetensområden är teknik. Våra rekryterare har gedigen kunskap och ett genuint intresse för området. Viktigt för oss är att alltid lära känna företag vi hjälper, lyssna in vad just ni behöver och se just ert behov. Många uppgifter inom teknik, som konstruktion eller produktion där projektingenjörer behövs, kräver en viss typ av kunskap. Vi hjälper er hitta personer med rätt kompetens.

Vi bemannar och rekryterar även byggingenjörer och maskiningenjörer.

Tipsa en vän!