Bemanning & rekrytering: Projektledare bygg

En projektledare inom bygg är en nyckelperson som driver projekt framåt. Inom byggbranschen är det personen som ser till att allt material finns på plats när det ska och att rätt person finns vid varje position. Stort ansvar ligger hos en projektledare och det är en av många anledningar till varför det är viktigt att rekryteringsprocessen går rätt till. Academic Work har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering och hjälper er hitta rätt byggprojektledare som passar just era behov.

Kontakta oss idag!

Att hitta rätt projektledare inom bygg

Det är ofta höga krav på en byggprojektledare. Tjänsten kräver såväl teknisk kunskap, sociala färdigheter vid kundkontakt som kompetens inom affärer och ledarskap. Andra förmågor som att kunna lyfta sina medarbetare och få dem att uppnå sin fulla potential, se projekt ur olika synvinklar och vara en problemlösare är minst lika viktiga. Vi har lång erfarenhet i bemannings- och rekryteringsbranschen och kunskap om hur man hittar de personer som kan utveckla ert företag framåt. Vi lyssnar in vad just ni är i behov av och skräddarsyr en lösning efter det. Läs mer om vårt erbjudande.

Bemanning eller rekrytering av byggprojektledare

Letar ni efter en byggledare, projektchef eller byggingenjör för att stärka upp er arbetsplats? Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta den person man söker och att rekrytering kan vara en tidskrävande process. När ni samarbetar med Academic Work får ni hjälp genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning.
Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och ger er tillgång till ett stort nätverk av young professionals. Beroende på om ni är i ett kortsiktigt eller långsiktigt behov av en byggprojektledare så hjälper vi er med bemanning eller rekrytering.

Stort nätverk av ingenjörer

Vi har sedan start byggt en relation med en målgrupp vi kallar young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Young professionals är nya i arbetslivet och är antingen nyexaminerade, alternativt jobbat några år och skaffat sig erfarenhet inom området. De sitter på den nyaste kunskapen och mycket stort driv som kommer vara en stor tillgång för många företag och deras utveckling. När nästa generation går i pension är det dessa personer som kommer ta över vilket gör dem till en viktig investering för framtiden. I en bransch där det kan vara svårt att hitta rätt kompetens har vi en stor fördel med detta unika nätverk av kandidater.

Vi hjälper även till med bemanning och rekrytering av byggingenjörer och arbetsledare.

Tipsa en vän!