Bemanning & rekrytering: Systemutvecklare

För att företag ska kunna fortsätta utvecklas och hänga med i den snabbt utvecklande digitala världen behövs duktiga systemutvecklare. De kan arbeta med allt ifrån IT-system och datasystem till mjukvaruutveckling och applikationsutvecklare. Vi hjälper er hitta rätt person för tjänsten!

Kontakta oss idag!

Rätt kompetens inom systemutveckling

Systemutvecklarens uppdrag går ut på att utveckla eller ta fram nya system som får företaget att fortsätta utvecklas. Programmering är ofta en stor del av detta arbete och det är viktigt att systemutvecklaren besitter rätt kunskaper inom området. En duktig systemutvecklare ser lösningar där andra ser problem. När ni väljer Academic Work för er bemanning eller rekrytering får ni experthjälp genom hela rekryteringsprocessen. Ni får även ta del av, och synas i vårt stora nätverk av young professionals där ni hittar viktig kompetens och framtidens arbetskraft.

Vi bemannar och rekryterar även webbutvecklare, programmerare och mjukvaruutvecklare

Välja bemanning eller rekrytering?

Alla företag är unika och har alla olika behov. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar just ert företag och personalbehov. Om ni har ett långsiktigt behov av en systemutvecklare, applikationsutvecklare eller kanske backend utvecklare så är rekrytering ett bra alternativ. Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen, från att skriva ansökan till presentation av kandidat. När processen är klar anställs personen direkt hos er. Väljer ni bemanning får ni samma hjälp genom hela rekryteringsprocessen. Men när vi har hittat rätt person för tjänsten så anställs kandidaten på Academic Work och ni hyr in konsulten efter behov. Bemanning är en flexibel och kostnadseffektiv lösning för företag med ett kortsiktigt personalbehov.

Young professionals - framtidens utvecklare

Vi tror på young professionals och deras potential att utveckla företag och organisationer framåt. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer. De bidrar med mycket ambition, driv och nyfikenhet som är en tillgång på många företag. Young professionals har den nyaste kunskapen på marknaden, något som är särskilt viktigt inom systemutveckling. Vi har skapat och byggt en relation med young professionals under våra år i branschen och har idag ett stort nätverk av kandidater. När ni väljer Academic Work för er bemanning eller rekrytering får även ni möjligheten att skapa en långsiktig relation till målgruppen som kommer hjälpa ert företag att fortsätta utvecklas.

Läs mer om bemanning och rekrytering av utvecklare.

Tipsa en vän!