Bemanning & rekrytering: Tekniker

Teknik är ett brett område och yrket tekniker likaså. Men även om det finns många olika inriktningar inom teknikeryrket har de flesta detta gemensamt – tekniker är väldigt kunniga inom sitt specialiserade område. Tekniker har en betydande roll på många företag men yrket kräver kompetens som kan vara svår för företag att hitta. Academic Work har många års erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi hjälper er att hitta rätt tekniker till just ert företag, skräddarsytt efter era behov.

Kontakta oss!

Hitta rätt tekniker med Academic Work

Det är en stor konkurrens om ingenjörer på marknaden idag. Resurser som tid och kunskap inom rekrytering är något som då måste prioriteras för lyckade rekryteringsprocesser. När ni väljer Academic Work för er bemanning eller rekrytering hjälper vi er med allt från att forma en kravprofil, gå igenom ansökningar och intervjuer ända fram till att ni skriver anställningsavtal med er nya medarbetare. Academic Work har ett stort nätverk av young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Ett nätverk som gör att vi lätt kan nå ut till relevanta kandidater. Vi hjälper er med hela rekryteringsprocessen och ni kan fokusera på företagets kärnverksamhet under tiden.

Teknikeryrken vi bemannar och rekryterar till

Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina respektive kompetensområden och har den kompetens och ambition som krävs för att hjälpa er att hitta rätt person till rätt plats.

Några teknikeryrken vi tidigare hjälpt företag med:

  • Produktionstekniker
  • Servicetekniker
  • Maskintekniker
  • Montör
  • Drifttekniker
  • Processtekniker
  • Mättekniker

Läs mer om bemanning och rekrytering av ingenjör.

Skillnaden på bemanning och rekrytering av tekniker?

Har ni precis fått in ett nytt projekt som kräver snabb tillsättning? Eller har ni ett långsiktigt personalbehov? Vi hjälper er anpassa anställningsformen efter era behov.

Bemanning är ett flexibelt alternativt när ert företag stöter på exempelvis arbetstoppar eller organisationsförändringar. Konsulten anställs av Academic Work och vi tar även på oss arbetsgivaransvaret.
Rekrytering är ett bra alternativ när personalbehovet är långsiktigt och ni som företag kanske har svårt att avgöra exakt vilken kompetens ni söker eller inte har tiden för att genomföra en rekryteringsprocess.

Läs gärna mer om hur vi hjälper er med bemanning och rekrytering.

Tipsa en vän!