Bemanningsföretag för studenter

Med aktuell kunskap om branschen, nyfikenhet och motivation, är studenter och akademiker en stor tillgång på många företag. Att välja ett bemanningsföretag inriktat på studenter ger företag möjligheten att hyra in engagerade medarbetare med rätt kompetens, när de behöver det.

Academic Work är home of the young professionals

Academic Work är ett bemanningsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, eller som vi kallar dem - young professionals. Young professionals är personer med den nyaste kunskapen på marknaden, stort driv, nyfikenhet och ambition. De är en investering för framtiden då det är de som kommer ta vid när nästa generation går i pension. Många företag börjar med att hyra in en student med en junior profil nu, för att sedan vidareutbilda medarbetaren och rekrytera över personen vid uppdragsperiodens slut. Ett både smidigt och ekonomiskt sätt att rekrytera på.

Vi har under våra många år i rekryterings- och bemanningsbranschen byggt upp ett unikt nätverk av kandidater. Genom marknadsföring och event ute på campus och universitet runt om i landet har vi skapat en nära relation med young professionals som börjar under deras studietid och fortsätter ut i arbetslivet.

Några exempel på tjänster vi hjälpt företag hitta studenter till tidigare:

YPAI – Young Professional Attraction Index

Vad tilltalar och attraherar young professionals? För att hjälpa företag bättre förstå och bygga en närmare relation med young professionals genomför vi årligen undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) tillsammans med Kantar Sifo. Syftet med undersökningen är att kartlägga vad young professionals, studenter och akademiker värderar hos en framtida arbetsgivare.

Läs mer om YPAI >

Studenter till deltidstjänster

Academic Work hjälper er med bemanning till deltidstjänster. Deltidspersonal är ett sätt för er som företag att stärka upp den ordinarie personalstyrkan vid exempelvis arbetstoppar, vikariebehov eller under semestertider. Ni styr själva hur många timmar eller dagar i veckan ni hyr in deltidsresursen och vi på Academic Work tar det administrativa ansvaret. En kostnadseffektiv lösning för att få in rätt kompetens till ert företag, när ni behöver det. Genom deltidsbemanning av studenter skapar ni bra förutsättningar för att möta potentiella framtida nyckelmedarbetare. Många företag börjar med att anlita deltidsarbetande studenter för att sedan rekrytera över personen efter examen.

Academic Work hjälper även företag med rekrytering av både deltids-och heltidspersonal. Har du ytterligare frågor och funderingar? Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 020-37 38 40 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!