Föreläsning

Engagerade medarbetare är helt avgörande för att nå kvalitet, effektivitet och resultat. Det är därför oroväckande att många arbetsgivare för första gången på ett decennium upplever att engagemanget bland dess medarbetare minskar. Vad ska vi arbetsgivare göra för att bryta denna negativa trend – hur genererar vi engagemang? For English, press here.

Kontakta oss

Varför en föreläsning?

Vi vet att nyckeln till framgång är engagerade medarbetare, och att engagemang är avgörande för företag. Men i takt med att konkurrensen på arbetsmarknaden hårdnar blir det allt svårare att attrahera och utveckla rätt kompetens.

Academic Work är experter och störst i Norden på kompetensförsörjning av den målgrupp som är och kommer att fortsätta vara avgörande för arbetsmarknaden – young professionals. Vi har tagit marknadsandelar över tjugo kvartal i rad och har enligt Svenskt Kvalitetsindex nöjdast kunder sedan 2011. Dessutom uppmätte vi ett indexresultat i engagement på 88 (av totalt 100) i vår medarbetarundersökning 2018, ett av de högsta resultaten i Norden. Vi har samlat våra erfarenheter och tillsammans med Svante Randlert utvecklat en föreläsning om hur företag skall göra för att bli varje medarbetares och kunds förstahandsval.

Om Svante Randlert

Svante Randlert är med sina +130 föredrag per år en av Sveriges mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare. Svante har under åren hjälpt ett hundratal företag och organisationer såväl i Sverige som internationellt, och är en av enbart 4 föreläsare bland över 1000, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Kontakta oss för en föreläsning, om du är i behov av personal eller
vid andra funderingar via formuläret här nedan!

Tipsa en vän!