Leadership Day med Mia Brunell Livfors

Mia Brunell Livfors är koncernchef och vd på Axel Johnson och var en av talarna under Leadership Day 2018. Här delar hon med sig av hur Axel Johnson-koncernen jobbar för att hantera stora variationer i arbetsbelastning. Svaret? De tar hjälp av deltidspersonal och bemanningsföretag. Vill du lära dig mer om fördelarna med deltidspersonal och hur deltidspersonal kan hjälpa er verksamhet? Ladda ner guiden Deltidspersonal här nedan.

Vill du lära dig mer om deltidspersonal?

Ladda ner guiden Deltidspersonal – nyckeln till en flexiblare verksamhet och långsiktig kompetensförsörjning

Varför deltidspersonal?

För vissa är arbetstoppar vanligt förkommande, för andra, mer ovanliga men ack så intensiva när de väl dyker upp. Vi är nog ganska överens om att arbetstoppar behöver förutspås och hanteras för att skapa ett bra arbetsklimat. En bra lösning på ett tillfälligt kompetensbehov, en arbetstopp eller behov under semestertider, är att ta hjälp av deltidspersonal.

Guiden hjälper er att:

Guiden syftar till att hjälpa dig skapa en mer flexibel verksamhet genom deltidspersonal och samtidigt tillgodose din långsiktiga kompetensförsörjning.

  • Hantera arbetstoppar & oförutsedda kompetensbehov
  • Skapa förutsättningar för work-life balance
  • Rekrytera deltidspersonal
  • Ta hand om din deltidspersonal
  • Tillgodose det långsiktiga kompetensbehovet

Ladda ner

Det här formuläret accepterar inte e-postadresser från gratis eller privata e-posttjänster. Använd e-postadressen till din företagsmail.

Uppgifterna du lämnar kommer hanteras av Academic Work och användas för att vidare kunna kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta event. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy


Tipsa en vän!