Leadership Day med Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors var en av talarna under Leadership Day 2018. Stefan är flerfaldig vinnare av Årets talare och föreläser om framtid och trender. Här delar han med sig av sina tankar om hur framtidens rekrytering kommer se ut. Vet ni vilken kompetens ni behöver i framtiden? Ladda ner vår guide People Plan här nedan.

Har ni den personal ni behöver i framtiden?

Ladda ner guiden People Plan - så planerar du för framtida kompetensbehov och undviker missarna.

Varför People Plan?

Alla företag har en business plan, en plan för hur ni ska nå era mål på sikt, men har ni en People Plan, en plan över den kompetens ni behöver för att nå era mål? En People Plan beskriver det som är kompetenskritiskt i er affärsplan och identifierar vad ni behöver göra idag för att ha rätt kompetens på plats imorgon.

Guiden hjälper er att:

People Plan hjälper er ta fram en tydlig plan för hur ni garanterar rätt kompetens på plats i rätt tid för att nå era strategiska affärsmål.

  • Identifiera affärskritiska resurser
  • Trendspana framtidens kompetensbehov
  • Fastställa kompetensutvecklingsplan
  • Utvärdering & måluppföljning

Ladda ner

Det här formuläret accepterar inte e-postadresser från gratis eller privata e-posttjänster. Använd e-postadressen till din företagsmail.

Uppgifterna du lämnar kommer hanteras av Academic Work och användas för att vidare kunna kommunicera med dig genom riktade epostutskick och inbjudningar till relevanta event. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs vår Privacy Policy


Tipsa en vän!