Hitta den rätta!

Vid den här tiden på året gör närvaron av blommor och choklad längtan efter att hitta den rätta högst påtaglig. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt. Men med vårt stora nätverk, träffsäkra rekryteringsproccess och 20-åriga erfarenhet har vi vad som krävs för att hjälpa dig hitta rätt - medarbetare!

Kontakta oss

Varför Academic Work?

När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi i dag är det näst största bemanningsföretaget i Sverige på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Hyr in personal

Bemanning är ett samlingsnamn för att hyra personal och kompetens. I vissa fall för att täcka upp för en tillfällig vakans och i andra fall för att bemanna en funktion eller avdelning på längre sikt. Medarbetaren anställs av Academic Work och vi tar arbetsgivaransvaret, detta är ett bra alternativ för dig som av någon anledning inte kan eller vågar anställa just nu.

Läs mer om bemanning

Anställ personal

Är ditt resursbehov mer långsiktigt kan rekrytering vara rätt lösning för er. En rekrytering handlar inte bara om att täcka ett behov. Det är minst lika mycket ett tillfälle att utveckla organisationen och få in ny energi och kompetenser. Våra rekryteringskonsulter är erfarna och ansvarar för hela rekryteringsprocessen fram till att du som kund hittat rätt medarbetare som du vill erbjuda en anställning.

Läs mer om rekrytering
Tipsa en vän!