Rekrytering ekonomi - Vi hjälper dig!

Duktiga medarbetare inom ekonomi blir allt mer efterfrågade och ekonomer efterfrågas i nästan alla verksamheter. Våra kompetenta rekryterare hjälper dig att hitta rätt person till rätt tjänst!

Rekrytering inom ekonomi? Kontakta oss

Om du väljer att ta hjälp av oss på Academic Work att rekrytera rätt personal får du tillgång till hela vårt nätverk av young professionals. Vi är ett rekryteringsföretag inom ekonomi som arbetar nära universitet och högskolor för att tidigt bygga relationer med de bästa kandidaterna i branschen.

Ekonomirekrytering av olika specialister

Vi har erfarenhet av rekrytering till både hel- och deltidstjänster inom allt från bank och finans till redovisning, bokföring och försäkring. Är du osäker på kompetensbehovet? Prova ”Hyr först, rekrytera sen” eller ta hjälp av oss med bemanning inom ekonomi.

Som din rekryteringspartner attraherar vi kompetenta young professionals och intervjuar de bästa kandidaterna baserat på just dina behov. Det innebär att du får mer tid över till att ägna dig åt företagets kärnverksamhet. Våra rekryterare följer en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess och arbetar proaktivt för att hjälpa dig hitta rätt kandidat.

Rätt talang för olika roller – Rekrytering ekonomi

Specialister inom ekonomi kan ha väldigt olika arbetsuppgifter beroende på företag. Det finns experter på allt från finansanalys, försäkring, planering och budget till bokföring, revision och strategiskt ledarskap. Våra rekryteringskonsulter hjälper dig att sätta ihop en kandidatprofil för rätt medarbetare till ditt företag. Att rekrytera en duktig ekonomistudent på deltid under studietiden kan vara både kostnadseffektivt och ett bra sätt att tillgodose det långsiktiga kompetensbehovet när medarbetaren efter examen går över till heltid.

Vi hjälper även företag med rekrytering inom juridik och rekrytering inom inköp!

Några tjänster inom ekonomi vi tidigare hjälpt företag rekrytera till:

  • Ekonomiassistent
  • Redovisningsekonom
  • Bokförare
  • Lönespecialist
  • Leverantörsreskontraspecialist
  • Revisor
  • Finansanalytiker
Tipsa en vän!