Rekrytering inom försäljning

Söker du en ny medarbetare inom försäljning till ditt företag? På dagens konkurrensutsatta marknad är det viktigt att hitta rätt säljare till rätt tjänst så att ditt företag kan få så goda resultat som möjligt. Det är människorna som gör ett företag, och utan ett kompetent och pålitligt försäljningsteam är det svårt för ett företag att växa. När du väljer att samarbeta med Academic Work ser vi till att du hittar rätt person till rätt plats.

Kontakta oss för rekrytering inom försäljning!

Varför välja ett rekryteringsföretag för tjänster inom försäljning?

Ett duktigt försäljningsteam är nyckeln till framgång för många företag. Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina olika kompetensområden och vet hur dem ska hitta rätt säljare till just ditt företag. Om du har ett långsiktigt behov av säljare på ditt företag, men inte har tiden att genomföra en lång rekryteringsprocess så hjälper Academic Works rekryteringskonsulter dig. Tillsammans skapar vi en kravprofil som motsvarar ditt personalbehov och sedan sköter vi rekryteringsprocessen fram till anställning.

Vårt stora nätverk – ett verktyg för rekrytering inom försäljning

Vi är experter på young professionals- studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi tror på den här målgruppen då det är dem som har den mest aktuella kunskapen på marknaden och som kommer ta över när nästa generation går i pension. Vi tror på att de är en god investering för framtiden och en stor tillgång på många företag. Under våra år i rekryteringsbranschen har vi lärt oss mycket om young professionals, och med marknadsföring nära universitet och högskolor har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater och skapat en stark relation till dem. Varje år genomför vi vår undersökning YPAI – young professional attraction index för att ta reda på vad målgruppen värdesätter hos en arbetsgivare. Du som företag kan ta del av resultatet från undersökningen för att lära dig mer om hur du kan bygga en närmare relation till målgruppen.

Olika tjänster vi rekryterar till inom försäljning

Oavsett vad ditt företag söker så hjälper vi dig. Vi rekryterar säljare, bokningsassistenter, huvudkontoansvariga och ansvariga för mediaförsäljning eller annonsförsäljning. Vi baserar hela rekryteringsprocessen på dina behov och ser till att hela processen är grundligt utförd.

Några tjänster vi har hjälpt andra företag att rekrytera till:

  • Huvudkontoansvarig
  • Försäljningssamordnare
  • Mediaförsäljare
  • Säljare
  • Annonsförsäljare

Vi hjälper dig även med rekrytering inom marknadsföring.

Tipsa en vän!