Rekrytering till hotell, restaurang och turism

Det finns få branscher som är så beroende av sina anställda som hotell, restaurang och turism. Det räcker inte att ha en bra produkt åt kunden, den måste också levereras på rätt sätt. För att ditt företag ska nå bästa resultat och kunna erbjuda förstklassig service krävs det att ni har rätt medarbetare på plats. Academic Work har arbetat med rekrytering i många år, och vi vet hur vi ska hjälpa dig attrahera rätt personal till rätt tjänst inom hotell, restaurang och turism.

Kontakta oss för rekrytering!

Rekryteringsföretag inom hotell, restaurang och turism

En rekryteringsprocess kan vara både tidskrävande och utmanande. Vi har många års erfarenhet av rekrytering och hjälper ditt företag genom hela processen så att du får rätt person på rätt plats. Rekrytering med Academic Work är ett utmärkt alternativ för dig med ett långsiktigt personalbehov. Vi på Academic Work sköter hela rekryteringsprocessen.

Vi börjar med att tillsammans med dig ta fram en kravprofil som motsvarar dina kompetensbehov. Efter det tar vi hand om urvalet och intervjuerna. I slutändan presenterar vi den mest lämpade kandidaten för dig, och din nya medarbetare blir anställd direkt av ditt företag.

Om du har ett kortsiktigt personalbehov så hjälper vi dig med bemanning till hotell, restaurang och turism.

Välj Academic Work för tjänster inom hotell, restaurang och turism

En av våra främsta fördelar som bemannings- och rekryteringsföretag är vår starka relation med målgruppen young professionals. Det handlar inte om ålder, utan om studenter och akademiker i början av sina karriärer. Young professionals är nyfikna och ambitiösa, vilket är en stor tillgång inom alla branscher, och i synnerhet inom hotell, restaurang och turism. Vi har skapat undersökningen YPAI – young professional attraction index som talar om för dig och andra företagsledare vad young professionals värdesätter hos en arbetsgivare.

Vad är skillnaden mellan bemanning och rekrytering?

Vi har arbetat med bemanning och rekrytering i många år. Det är dina behov som avgör vilket av dessa alternativ som passar bäst för dig. Bemanning är en mer kortsiktig lösning som är perfekt om du har en tillfällig arbetstopp eller vikariebehov. Med bemanning hyr du in personal från oss och betalar bara för de timmarna du är i behov av. Vi sköter allt det administrativa och du får en flexibel och enkel bemanningslösning. Rekrytering är ett bra alternativ för långsiktiga tjänster och passar bäst när du behöver en pålitlig och smidig lösning för fast anställda medarbetare inom hotell, restaurang och turism. Läs mer om vårt koncept hyr först, rekrytera sen.
Vi hjälper även till med rekrytering inom försäljning.

Extrapersonal med kort varsel

För dig som har korta personalbehov finns nu AW Instajobs. AW Instajobs är ett digitalt verktyg som finns tillgängligt oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Med AW Instajobs kan du som företag lägga upp uppdrag direkt i mobil- eller webbverktyget. Instajobbarna studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. Läs mer hos AW Instajobs.

Skapa ett konto hos AW Instajobs
Tipsa en vän!