Rekrytering HR

HR är en viktig funktion på många företag. HR-avdelningen tar hand om allt som rör rekrytering, anställdas välbefinnande och kompetensutveckling. Det är viktigt att ha rätt medarbetare på plats för företagets utveckling. Academic Work hjälper dig. Vi har arbetat med rekrytering i många år, och med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du hittar rätt person till rätt plats.

Kontakta oss för rekrytering inom HR!

Hur fungerar rekrytering till HR med Academic Work?

Om ditt företag har ett långsiktigt personalbehov och söker efter någon med rätt kompetens inom HR så hjälper vi på Academic Work dig. Det kan vara svårt att avgöra exakt vilka kompetenser tjänsten kräver för att bäst täcka alla dina behov. Våra kunniga rekryteringskonsulter hjälper dig att ta fram en anpassad kravprofil, och sedan sköter vi rekryteringsprocessen. När processen är genomförd presenterar vi den bästa kandidaten för tjänsten och din nya medarbetare blir sedan anställd direkt av ditt företag.

Varför ta hjälp av Academic Work med rekrytering till HR?

Vårt mål när vi hjälper ditt företag att rekrytera till tjänster inom HR är att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet även när du har ett skiftande personalbehov. Rekryteringsprocesser tar upp mycket tid och det är idag svårare än någonsin att hitta rätt kompetens. En av våra fördelar är att vi har ett stort nätverk av young professionals- studenter och akademiker i början av sina karriärer. En målgrupp vi fokuserat på sedan start och idag känner väldigt väl. De har just den ambition och aktuella kunskap som marknaden behöver för att fortsätta utvecklas. Vårt nätverk med young professionals hjälper dig att hitta rätt kompetens till ditt företag.

Tjänster inom HR vi rekryterar till

Vi är ett rekryteringsföretag inom HR som har lång erfarenhet av att hitta rätt person till rätt plats. Här är några tjänster vi har hjälpt andra företag att rekrytera till:

  • HR-specialist
  • HR-koordinator
  • Rekryteringskonsult/ assistent
  • HR-personal
  • HR-administratör

Vi hjälper även till med rekrytering till kontor och rekrytering inom administration.

Tipsa en vän!