Rekrytering inom industri

Industribranschen håller på att förändras och digitaliseras, och det blir allt svårare att hitta rätt medarbetare med rätt kompetens. När du väljer att samarbeta med Academic Work får du hjälp med hela rekryteringsprocessen från början till slut. Tillsammans skapar vi en unik kravprofil för tjänsten och sedan ser vi till att du får rätt person på rätt plats.

Kontakta oss för rekrytering inom industri!

Spara tid med rekrytering inom industri

Rekryteringsprocessen kräver att du har tid och resurser för att leta efter den kompetens som ditt företag behöver. Academic Work har många års erfarenhet av rekrytering och vi hjälper ditt företag på bästa möjliga sätt. Det första vi gör är att tillsammans med dig ta fram en kravprofil baserad på ditt företags behov. Sedan sköter Academic Work hela rekryteringsprocessen; ansökningar, intervjuer och urval av rätt kandidat. Vi håller dig uppdaterad genom hela rekryteringsprocessen, men du kan framför allt fokusera på din kärnverksamhet under tiden. Vi hjälper även till med bemanning inom industri.

Tjänster vi hjälper dig rekrytera till inom industri

Vi har skött rekryteringsprocesser inom många olika branscher. Vår styrka är att våra rekryteringskonsulter är experter inom sina respektive kompetensområden.
Några tjänster inom industri vi gärna hjälper dig med:

  • Supply chain
  • Industriingenjör
  • Tillverkning
  • Verkstad
  • Konstruktion

Hur hittar vi som rekryteringsföretag rätt kandidat inom industri?

På en marknad där det blir allt svårare att hitta rätt kompetens anser vi att vi har en stor fördel. Academic Work är företaget för young professionals, en målgrupp vi har fokuserat på sedan start. Young professionals är studenter och akademiker i början av sina karriärer och de har marknadens nyaste kunskap och en ambition och nyfikenhet som är en stor tillgång i vilken bransch som helst. Vi känner den här målgruppen väl och vet vad som motiverar dem, och det är det som är vår stora fördel som rekryteringsföretag. Vi hjälper dig även med rekrytering inom teknik och rekrytering inom tillverkning.

Tipsa en vän!