Rekrytering Juridik

Juridisk kunskap behövs i nästan alla branscher men ibland kan det vara svårt att hitta rätt form av juridisk kompetens till ditt företag. Vi på Academic Work hjälper dig! Vi är ett rekryteringsföretag som är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer och guidar dig genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning. Kontakta oss idag så tar vi fram en lösning skräddarsydd efter dina behov!

Rekrytering inom juridik? – Vi hjälper dig!

Rekryteringsföretag inom juridik

Varför ska ditt företag välja Academic Work för rekryteringen av en ny jurist, advokat eller annan juridisk medarbetare? Om du har ett långsiktigt behov av juridisk kompetens och vill anställa en juridikstudent eller nyexaminerad jurist är vårt erbjudande perfekt för dig. Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina respektive kompetensområden och hjälper dig ta fram en kravprofil efter dina specifika behov. Som rekryteringsföretag sköter vi sedan hela rekryteringsprocessen fram till anställning och ger dig tillgång vårt nätverk av young professionals.

Vi hjälper även till med rekrytering inom ekonomi och rekrytering inom inköp.

Ska du välja bemanning eller rekrytering inom juridik?

Beroende på hur ditt personalbehov ser ut kan du välja mellan Bemanning eller Rekrytering:

Bemanning är ett bra alternativ för dig med ett kortsiktigt personalbehov, vid exempelvis arbetstoppar eller vikariebehov. Det är kostnadseffektivt eftersom du bara betalar för de timmar den anställda arbetar och du får mer tid till att fokusera på företagets kärnverksamhet eftersom vi på Academic Work tar det administrativa ansvaret.


Rekrytering passar när ditt behov av personal är långsiktigt, och du vill ha hjälp att hitta rätt kandidat till rätt tjänst. Vi hjälper dig genom en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, kunskap och engagemang att hitta rätt kompetens, skräddarsytt efter dina behov.

Academic Work arbetar med young professionals

Vi tror på målgruppen young professionals - studenter och akademiker i början av sina karriärer. En målgrupp som utgör en viktig investering för framtiden. Det är de som kommer att ta över när nästa generation går i pension, och de som kommer att utveckla företagen framåt. Sedan starten har vi fokuserat på young professionals och ägnat mer tid än någon annan i branschen till att lära känna denna målgrupp.

Varje år genomför vi undersökningen YPAI-Young Professional Attraction Index för att ta reda på vad young professionals tycker är viktigt hos en arbetsgivare. Resultaten från undersökningen kan sedan du som företag ta del av för att lära dig mer om hur du kan locka till dig de bästa kandidaterna på marknaden.

Resultat YPAI 2018
Tipsa en vän!