Rekrytering inom kommunikation

Alla företag behöver fungerande kommunikation, vare sig det gäller PR, media, journalistik eller information. Academic Work hjälper dig hitta rätt medarbetare till olika kommunikationstjänster. Vi har lång erfarenhet i rekryteringsbranschen och våra rekryteringskonsulter är experter inom sina olika kompetensområden. Kontakta oss så hjälper vi dig med rekryteringsprocessen.

Rekrytering inom kommunikation? - Kontakta oss!

Vi hjälper dig hitta rätt medarbetare inom kommunikation

Academic Work har arbetat med bemanning och rekrytering i många år, och vår tid i branschen har gett oss kunskap om många olika kompetensområden. Vi är experter på rekrytering och på att hitta rätt person till rätt tjänst. Vi har ett stort digitalt nätverk av young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer, en viktig målgrupp för framtiden. För svårfyllda tjänster arbetar vi även med aktiv rekrytering för att hitta den bästa kandidaten.

Varför välja ett rekryteringsföretag för kommunikationstjänster?

Kommunikation är ett viktigt arbetsområde i stadig tillväxt och utveckling och de teknologiska framstegen på marknaden har gjort branschen mer föränderlig än någonsin. Det kan innebära att företag ibland saknar de resurser och den tid som krävs för att genomföra en rekryteringsprocess. Först ska du skapa en kravprofil, sedan skriva och publicera en jobbannons och till sist hitta den rätta medarbetaren. En rekryteringsprocess kan vara både tidskrävande och komplicerad. När du väljer att ta hjälp av Academic Work för rekrytering så tar vi hand om hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning - så att du istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Skillnaden mellan bemanning och rekrytering inom kommunikation?

Bemanning är ett bra alternativ vid ett kortsiktigt personalbehov och om flexibilitet är viktigt för dig. Det finns bemanning både för hel- och deltid beroende på hur ditt behov ser ut. Du får hjälp med administrativa uppgifter som exempelvis lönehantering, och dessutom är det ett kostnadseffektivt val.

Rekrytering inom kommunikation är rätt val för dig som vill ha experthjälp med att hitta kommunikationsmedarbetare till ditt företag på lång sikt. Academic Work sköter hela rekryteringsprocessen åt dig så att ditt företag till slut anställer rätt person till rätt tjänst. Vi hjälper även till med rekrytering inom marknadsföring och rekrytering inom media.

Tipsa en vän!