Rekrytering kontor - Kontorsmedarbetare

Behöver ditt företag en ny administratör, kontorschef eller receptionist? Vi på Academic Work hjälper dig med rekryteringsprocessen. Våra rekryteringskonsulter har kunskapen och engagemanget som krävs för att hitta rätt medarbetare till ditt företag. Vi använder oss av den främsta rekryteringsmetoden på marknaden för att ge dig det bästa möjliga resultatet - rätt person på rätt plats.

Rekrytering inom kontor? - Kontakta oss!

Varför använda ett rekryteringsföretag för tjänster inom kontor?

Om du har ett långsiktigt personalbehov och behöver en ny medarbetare på kontoret men har svårt att avgöra exakt vilken kompetens du söker, eller saknar tiden som det krävs för att genomföra en rekryteringsprocess så är ett rekryteringsföretag en effektiv lösning. Vi på Academic Work har många års erfarenhet av rekrytering och bemanning och våra rekryterare hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställning. Det gör att du under tiden kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Rekrytering till tjänster inom kontor

Under våra många år i branschen har vi rekryterat personal inom en rad olika kompetensområden, och kontor är ett av de vanligaste. Vi skapar alltid en unik kravprofil baserad på dina behov i syfte att hitta den bästa kandidaten.

Några tjänster inom kontor vi gärna hjälper dig med:

  • Kontorssamordnare
  • Kontorschef
  • Receptionist
  • HR-chef
  • Support

Vi hjälper dig även med rekrytering inom administration och rekrytering till kundtjänst.

Rekrytering eller bemanning till ditt kontor?

Beroende på hur lång- eller kortsiktigt ditt personalbehov är kan du använda antingen bemanning eller rekrytering.
Rekrytering inom kontor är den bästa lösningen för dig som har ett långsiktigt personalbehov medan bemanning passar bättre om du inte kan förutse exakt hur långsiktigt ditt personalbehov är, eller om kompetensbehovet uppstår oväntat.

Med bemanning inom kontor sköter vi på Academic Work löneutbetalning och andra administrativa uppgifter under hela anställningsperioden. Skulle personalbehovet bli mer långsiktigt kan du rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar.

Tipsa en vän!