Rekrytering inom lager

Vi vet att det är extremt viktigt för ditt företag att ha rätt person på rätt plats. Vi vet också att rekrytering kan vara en tidskrävande process. När du tar hjälp med rekrytering inom lager av Academic Work hjälper våra rekryteringskonsulter dig. De är experter inom sina respektive affärsområden och skräddarsyr en lösning efter dina specifika behov.

Kontakta oss för rekrytering inom lager

Bemanning eller rekrytering av lagerarbetare?

Vi erbjuder två lösningar, beroende på hur ditt behov ser ut: Bemanning eller Rekrytering inom lager.

Bemanning passar dig som är osäker på hur ditt personalbehov ser ut på lång sikt och behöver en flexibel lösning inför exempelvis arbetstoppar, organisationsförändringar eller vikariebehov. Om du däremot vill ha en långsiktig lösning för ditt företag är rekrytering bättre. Först skapar du tillsammans med rekryteringskonsulten en kravprofil för ditt kompetensbehov. Sedan sköter rekryteraren hela rekryteringsprocessen så att ditt företag till slut anställer rätt person till rätt tjänst.

Academic Work har arbetat inom bemanning- och rekryteringsbranschen i många år,
och har haft nöjdast kunder i branschen sedan 2011!

Varför välja Academic Work för rekrytering inom lager?

Vi är experter på young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är en viktig målgrupp för framtiden då de har den kunskap och ambition som krävs för företag som vill utvecklas, växa och bli bättre. Vi marknadsför varje enskilt uppdrag i vårt stora digitala nätverk av young professionals och garanterar därför att vi hittar kompetenta medarbetare till ditt företag.

Tjänster inom lager vi gärna hjälper dig att rekrytera till:

  • Orderplock
  • Spedition
  • Frakt
  • Lagerarbetare
  • Terminalarbetare

Vi har tidigare rekryterat både hel- och deltidsmedarbetare till tjänster inom lager. Vi hjälper även till med bemanning inom lager och rekrytering inom inköp!

Kontakta oss för företag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden.

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!