Rekrytering Marknadsföring

Behöver du rekrytera nya medarbetare inom marknadsföring? Academic Work har 20 års erfarenhet av rekrytering inom marknad och kommunikation och är en trygg samarbetspartner genom hela rekryteringsprocessen. Vi hjälper dig hitta din nästa stjärna!

Kontakta oss för rekrytering inom marknad

Rekrytera till tjänster inom marknadsföring

Saknar du en medarbetare i ditt marknadsföringsteam? Låt oss hjälpa dig. Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag med young professionals som målgrupp. Söker du en marknadsföringsstudent som kan jobba deltid, eller en nyexaminerad marknadsförings- eller kommunikationsspecialist? I så fall är vi rätt samarbetspartner för dig.

För dagens arbetsgivare är rätt medarbetare på rätt plats avgörande när konkurrensen om de riktigt skickliga hårdnar. Vi är ett rekryteringsföretag inom marknadsföring som har rätt engagemang och metod för att rekrytera rätt person till rätt plats till ditt företag.

Vilka positioner rekryterar vi till inom marknadsföring?

På Academic Work har vi en gedigen rekryteringsprocess som säkerställer hög kvalitet och träffsäkerhet. Våra rekryterare följer en utbildningsplan och besitter kunskap inom ditt kompetensområde för att säkerställa en hög kompetensnivå. Vi skapar alltid en unik kravprofil baserat på ditt kompetensbehov och sprider din tjänst i vårt stora nätverk av young professionals.

Tjänster i marknadsföringsbranschen vi ofta rekryterar till

  • Specialist eller samordnare inom digital marknadsföring
  • Marknadsföringsassistent
  • Automatiseringsspecialist inom marknadsföring
  • Expert på kommunikation, varumärke och marknad
  • Copywriter
  • Grafisk designer
  • Specialist på SEO/SEM
  • Information, PR och försäljning

Rekrytering till marknadsföring med nya kunskapskrav

Vi lever i en värld i förändring, och marknadsföringsbranschen är inget undantag. Det behövs fortfarande traditionella marknadsföringsexperter som copywriters, grafiska designers och varumärkesexperter. Nu finns även behov av specialister inom sökmotoroptimering (SEO), inbound marketing, analys, sociala medier och marketing automation - bara för att nämna några. Våra rekryterare har god erfarenhet av att attrahera experter inom marknadsföring, både inom PR, information, försäljning och kommunikation. Vi hjälper dig att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tid.

Är du i behov av nya medarbetare inom marknadsföring? Kanske är bemanning inom marknadsföring ett bättre alternativ för dig? Vi hjälper även företag med rekrytering inom försäljning, rekrytering inom kommunikation och rekrytering inom media. Kontakta oss oavsett via formuläret nedan så skräddarsyr vi en lösning efter era behov!

Tipsa en vän!