Rekrytering media

På grund av utvecklingar som exempelvis digitaliseringen så förändras dagens samhälle i allt högre takt. Det gör kompetenta och duktiga medarbetare till allt viktigare tillgångar för företag som ditt. Mediaföretag måste ligga i framkant och ha rätt kollegor på plats för att lyckas på dagens marknad. Vi på Academic Work har lång erfarenhet inom rekrytering och hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen.

Kontakta oss för rekrytering inom media!

Ett erfaret rekryteringsföretag inom media

Att ta hjälp av ett rekryteringsföretag för rekrytering är ett enkelt och tryggt sätt att se till att du har rätt personer på rätt plats. Det är ett bra alternativ om du har ett långsiktigt personalbehov på ditt företag. Vi hjälper dig att ta reda på exakt vilken kompetens du behöver och tar fram en kravprofil för tjänsten. Därefter tar vi hand om hela rekryteringsprocessen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet under tiden. Har du ett kortsiktigt personalbehov eller ett mer oförutsägbart personalbehov? Vi hjälper dig gärna med bemanning inom media.

Tjänster inom media vi rekryterar till

Vi har många års erfarenhet inom rekrytering. Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina olika kompetensområden för att kunna hjälpa ditt företag på bästa sätt. Utöver rekrytering för media hjälper vi även företag med rekrytering inom marknadsföring och rekrytering inom kommunikation. Några av de tjänster vi har rekryterat till tidigare:


  • Copywriter
  • Kommunikationsspecialist
  • Redaktör
  • PR & information
  • Journalist
  • Content-specialist
  • Specialist på sociala medier

Hur hittar vi rätt kandidat för rekrytering inom media?

Vi är experter på målgruppen young professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Sedan start har vi fokuserat på denna viktiga grupp, och idag känner vi dem väldigt väl. Vi arbetar med marknadsföring nära högskolor och universitet för att bygga en stark relation till målgruppen. Det är young professionals som kommer att ta över när nästa generation går i pension, och de som är framtiden för många företag. De har både ambition och driv samtidigt som de har den nyaste kunskapen på marknaden, något som är en stor tillgång på många företag.

Tipsa en vän!